~:: Kata Tuan Umah ::~

"Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Salam Ukhwah buat teman teman lama dan baru yang sudi menjengah blog yang tak seberapa ini. Untuk makluman teman-teman semua, apa yang terkandung di dalam blog ini adalah kepunyaan hak peribadi dan tidak berkaitan dengan sesiapa kecuali ada dinyatakan.

Sekiranya segala isi di dalam blog ini tidak berkenan di mata anda, dengan segala hormatnya dipersilakanlah keluar dari blog ini.

Sebarang komen atau cadangan yang tidak membina tidak akan dilayan sama sekali. Sekian, terima kasih dan Happy Blogging..

Wassalam... "

~:: B My Frenz ::~

Monday, August 2, 2010

~ Akhirnya.. Aku Pilih Yang Ini ~

korang masih lagi ingat entry ni tak.. oklah kesinambungan daripada entry itula aku akhirnya memilih Set Bersalin ini.. hehehe.. Confirm.. Set ni pun aku beli online ok, dekat forum sini.. setelah survey bagai nak rak yo yo ooo je ibu leya nie.. Set ni baru je sampai ke tangan aku.. harap-harap aku akan berpuas hati dan hasilnya yang marbeles.. insyaallah..


~ SET BERSALIN AMWAY ~


Isi yang terkandung dalam kotak ini :-

* Herbal Douch - yang bertindak membersihkan bahagian peranakan (20 sachet)
* Herbal Bath - sebagai mandian untuk membersih dan mengharumkan badan (20 sachet)
* Firming Herbal Blend - mengemaskan bahagian perut (20 paket)
* Herbal Massage Oil - untuk tujuan urutan badan semasa pantang (1 botol)
* Warming Herbal Blend - memanaskan badan dan membuang lebihan air dalam badan (15 paket)
* Calming Herbal Blend - melegakan sakit kepala (15 paket)
* Baby Oil - mengelakkan perut bayi dari masuk angin (1 botol)
* Bengkung untuk ibu.


2 Produk untuk dimakan :

* Herbal Tea - 10 Sachet - melancarkan edaran darah dan mempercepatkan penyembuhan luka-luka.
* Kapsul after birth 1 & 2 - bertindak memulihkan tenaga dan kesihatan ibu disamping memperbanyak air susu (60 biji setiap botol).


Photobucket

4 comments:

Zaidah said...

dalam pantang firas zai pakai set amway nie..not bad...berat badan pun turun tapi skrang nie...huhuhuhu...cuma kapsul tu zai selangkan sebab firas masa tu jaundice....ade herba yang bagus bagi ibu2 yang mengalami sembelit memang sesuai...

mai a.k.a ibu leya said...

kak zai : mai nk try plak set ni kali ni, sblum beli aritu mmg dok survey je, g pun yg nie regenya pun dibawah kmampuan..hehehe..

Ryn said...

berapa hrganya mai? mcm menarek gak nih..

mai a.k.a ibu leya said...

Ryn : mai beli online kat forum wmc, rm272 sekali caj pos utk semenanjung.. ;)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin