~:: Kata Tuan Umah ::~

"Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Salam Ukhwah buat teman teman lama dan baru yang sudi menjengah blog yang tak seberapa ini. Untuk makluman teman-teman semua, apa yang terkandung di dalam blog ini adalah kepunyaan hak peribadi dan tidak berkaitan dengan sesiapa kecuali ada dinyatakan.

Sekiranya segala isi di dalam blog ini tidak berkenan di mata anda, dengan segala hormatnya dipersilakanlah keluar dari blog ini.

Sebarang komen atau cadangan yang tidak membina tidak akan dilayan sama sekali. Sekian, terima kasih dan Happy Blogging..

Wassalam... "

~:: B My Frenz ::~

Monday, August 2, 2010

moment with newborn baby contest

Dah lama tak join contest kan.. kali ni nak join contest yang dianjurkan oleh member blogger ALYYANI..

JOM KITA JOIN RAMAI-RAMAI..


syarat-syarat penyertaan dan hadiah-hadiah menarik menanti anda, keterangan lanjut bolehlah klik kat SINI yer..

oklah.. nie gambar yang dipertaruhkan.. cewahhh.. harap2 penganjur dan juri berpuas hati..


nama : NUR ALEYA BATRISYA BINTI MOHD HASNOR
tarikh lahir : 27/11/2007 @ 3.05 pm
berat semasa lahir : 2.95 kg
umur ketika gambar diambil : 2 hari
nama ibu : NORAKMAL MOHD PUNZAN
email : mainano0205@yahoo.com.my
cerita disebalik gambar : tengok rambut aleya tercacak-cacak kan.. masa ni aleya terpaksa ditahan di NICU sebab masalah lendir banyak di saluran pernafasan.. setiap kali nak tengok princess ibu ni kena turun dari wad bersalin tingkat 2 ke wad NICU tingkat 1.. en. hubby yang amik gambar ni pun curi-curi becoz nurse tak bagi, alih2 terkantoi jugak.. ermm.. mana boleh tahan tak dapat tengok muka anak kan..


TARIKH TUTUP PENYERTAAN :
12 TENGAH MALAM @ 31 OGOS 2010


Photobucket

2 comments:

alyyani said...

salam mai, alya dah review entry mai. thanks join contest alya ye! :)

mai a.k.a ibu leya said...

thanks alya.. ;)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin