~:: Kata Tuan Umah ::~

"Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Salam Ukhwah buat teman teman lama dan baru yang sudi menjengah blog yang tak seberapa ini. Untuk makluman teman-teman semua, apa yang terkandung di dalam blog ini adalah kepunyaan hak peribadi dan tidak berkaitan dengan sesiapa kecuali ada dinyatakan.

Sekiranya segala isi di dalam blog ini tidak berkenan di mata anda, dengan segala hormatnya dipersilakanlah keluar dari blog ini.

Sebarang komen atau cadangan yang tidak membina tidak akan dilayan sama sekali. Sekian, terima kasih dan Happy Blogging..

Wassalam... "

~:: B My Frenz ::~

Saturday, August 7, 2010

~ Jamuan Ringkas Menyambut Ramadhan ~

Sempena menyambut Bulan Ramadhan yang bakal menjelang selang beberapa hari lagi, opis aku telah mengadakan jamuan kecil kecilan sempena menyambut bulan ramadhan tahun ini pada hari khamis lepas.. sebelum dijamu dengan bungkusan makanan, satu bacaan surah Yaasin dan doa selamat telah diadakan dan diketuai oleh Abg Pian..

Alhamdulillah.. walaupun bahagian aku nie kecik aje, tapi kehadiran kakitangan amat menggalakkan melainkan petugas-petugas kaunter yang terpaksa bertugas walaupun dah masuk waktu rehat.. ada harapan nak dapat AKC tahun nie la tu.. hehehe... bahagian aku nie ramai staf pompuan ye kawan-kawan.. lelaki boleh dibilang dengan jari...

nie ada beberapa picas untuk ditepek semasa majlis berlangsung..

bacaan doa selamat selepas bacaan surah Yaasin

masing-masing tengah melantak.. makan puas-puas ye minggu depan dah nak pose..

kek coklat yang dihadiahkan oleh Cik Ida.. terima kasih..

sebungkus kurma disedekahkan kepada setiap kakitangan bahagian aku..


Photobucket

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin