~:: Kata Tuan Umah ::~

"Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Salam Ukhwah buat teman teman lama dan baru yang sudi menjengah blog yang tak seberapa ini. Untuk makluman teman-teman semua, apa yang terkandung di dalam blog ini adalah kepunyaan hak peribadi dan tidak berkaitan dengan sesiapa kecuali ada dinyatakan.

Sekiranya segala isi di dalam blog ini tidak berkenan di mata anda, dengan segala hormatnya dipersilakanlah keluar dari blog ini.

Sebarang komen atau cadangan yang tidak membina tidak akan dilayan sama sekali. Sekian, terima kasih dan Happy Blogging..

Wassalam... "

~:: B My Frenz ::~

Monday, August 23, 2010

~ Morning uolllss... ~

Wahhhh... pagi pagi dah speakang si mak yong nie yer...
Salam 13 Ramadhan kengkawan..
Amacam hari senin nie..
Puase x korang?
Mestilah puasa kan..
Ada yang puasa yang yok lagi ker... No No No..
Janganlah cenggitu ek..

Okla.. nak juga tepek n3 pepagi nie ek.. curik curik je nie..
Nak update pasal menu semalam jap jap g la ek bila aku free..
Ade tugas yang perlu diselesaikan dulu..
Kang ada pulak kata aku nie takda koje asik update blog aje yer..
K la korang.. nanti aku hapdet lagi yer..

Untuk korang..
Selamat Bertugas..
Ceria ceriakan hari kengkawan semua yer..
Bebaskan diri dari dibelenggu masalah pejabat..
Da..

Nota : harap harapla takda orang buat aku tensen ari nie... :)

Photobucket

1 comment:

Zaidah said...

yer...yang penting ceria n happy selalu...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin