~:: Kata Tuan Umah ::~

"Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Salam Ukhwah buat teman teman lama dan baru yang sudi menjengah blog yang tak seberapa ini. Untuk makluman teman-teman semua, apa yang terkandung di dalam blog ini adalah kepunyaan hak peribadi dan tidak berkaitan dengan sesiapa kecuali ada dinyatakan.

Sekiranya segala isi di dalam blog ini tidak berkenan di mata anda, dengan segala hormatnya dipersilakanlah keluar dari blog ini.

Sebarang komen atau cadangan yang tidak membina tidak akan dilayan sama sekali. Sekian, terima kasih dan Happy Blogging..

Wassalam... "

~:: B My Frenz ::~

Saturday, August 21, 2010

~ Hari Sabtu Lerr.. ~

Salam 11 Ramadhan..
Hari nie hari Sabtu bersiaran dari Putrajaya je..
Ishh.. selalu balik umah mak kan... huhuhuhu...
Memang nak balik umah mak tapi mak nak balik pahang pulak nak berbuka puasa kat sana..
Aku malas nak ikut jejalan jejauh nie...
Takpala hari ni aku n family berbuka di Putrajaya aje..
Mr. Hubby n Aleya tengah lena di buai mimpi tu.. aku.. curi masa nak online jap.. hehehe..

Apa menu ari nie mak yong untuk berbuka?
Ermm.. ntahlaa.. rasenye cam nak buat Nasi Ayam + Puding Karamel (amik resepi kat blog Jue)..
Untuk hari minggu memang takda menu dari PARAM ek.. memang mak yong ni nak masak..
Jadi ke idak ek.. tunggu la yer.. kalau jadi nnti aku update kat sini.. kalau tak jadi nak update kat sini gak ker? hehehehe... tungguuu...

So, barang barang nak masak pun dah beli kat MYDIN pagi tadi..
Tinggal nak berperang kat dapur je lagi..
Okla ek.. sekian utk cerita hari Sabtu..
Selamat Berpuasa n Selamat Berbuka..

nota : tetiba teringin nak minum air laici sirap la pulak... ermmm...

Photobucket

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin