~:: Kata Tuan Umah ::~

"Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Salam Ukhwah buat teman teman lama dan baru yang sudi menjengah blog yang tak seberapa ini. Untuk makluman teman-teman semua, apa yang terkandung di dalam blog ini adalah kepunyaan hak peribadi dan tidak berkaitan dengan sesiapa kecuali ada dinyatakan.

Sekiranya segala isi di dalam blog ini tidak berkenan di mata anda, dengan segala hormatnya dipersilakanlah keluar dari blog ini.

Sebarang komen atau cadangan yang tidak membina tidak akan dilayan sama sekali. Sekian, terima kasih dan Happy Blogging..

Wassalam... "

~:: B My Frenz ::~

Monday, August 23, 2010

~ Menu Semalam (12 Ramadhan) ~

Haa... petang petang cam gini aku tepek n3 pasal makan-makan plak ek..
Sila jangan marah ye kawan-kawan..
Jangan terliur yer.. bukan salahku..
Lagi berapa jam je kan kita nak berbuka... harap bersabor...
Pagi tadi tak sempat nak cerita maklumlah ari ni kan ari senin..
Paham paham jela kalau dah kat pejabat nie hah.. sibuk di waktu pagi..
Lagi lagila kalau dah jaga Pengarah ni hah..
Nak kena update jadual pulak.. kot kot ada meeting ke appointment ke.. ermmm...

ok la.. menu semalam pun simple simple gak..
seperti yang dirancang.. jadi la pulak kan..
Layannn...

Lauk kari ayam.. panjang betul sayur bendi tu weiii...
telur dadar untuk aleya.. walaupun aku letak cili besor yang di potong.. laju je aleya makan.. tak pedas pun..

lauk tambahan.. sambal ikan bilis + kentang + suhun.. pedas n sedapp..

agar-agar laici yang aku taruk dalam cawan aiskrim.. laici nyer tak nampak.. tersorok kat bawah.. taruk dalam peti sejuk sedap niehh..
lastly.. bubur tepung sagu.. jiran sebelah bagi.. rajin betul sedekah makanan kat kami ye kak.. terima kasih berbanyak yer..

dan
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

niela budaknyer yang tak puase.. dia yang makan dulu.. dia yang paling lambat habis.. heheheh... anak anak..



Nota : Alhamdulillah... Syukur... masing-masing kekenyangan.. apa plak menu untuk ari nie... ermm cam biasa la yer.. kalau tak masak PARAM je la jawapnyer bile masuk hari hari bekerja nie.. heheheh...


Photobucket

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin