~:: Kata Tuan Umah ::~

"Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Salam Ukhwah buat teman teman lama dan baru yang sudi menjengah blog yang tak seberapa ini. Untuk makluman teman-teman semua, apa yang terkandung di dalam blog ini adalah kepunyaan hak peribadi dan tidak berkaitan dengan sesiapa kecuali ada dinyatakan.

Sekiranya segala isi di dalam blog ini tidak berkenan di mata anda, dengan segala hormatnya dipersilakanlah keluar dari blog ini.

Sebarang komen atau cadangan yang tidak membina tidak akan dilayan sama sekali. Sekian, terima kasih dan Happy Blogging..

Wassalam... "

~:: B My Frenz ::~

Tuesday, August 17, 2010

~ Jom Baca Buku : Pedoman Amalan Ibu Mengandung ~

Tajuk : Pedoman Amalan Ibu Mengandung
Penulis : Nur Asyikin Haithami
Bil. Mukasurat : 319 ms

nie buku yang sedang aku baca sekarang.. beli kat pasar je, RM14... semuanya ada 16 Bab dalam buku nie.. antara bab-bab menarik..

~ Pantang larang ketika ibu mengandung
~ Persediaan ketika melahirkan anak
~ Surah-surah pilihan
~ Merancang kesihatan

Selamat Membaca.. !!

Photobucket

6 comments:

Zaidah said...

nanti bila dah habis baca blehlah share ngan zai...hehehe

cheqna said...

tunggu ngandung r baru leh baca =)

alyyani said...

mai, sejak akhir2 ni rajin update blog eh. alya gak tak sempat baca. bagus banyak membaca time pregnant ni kan. banyak tips kita bole dapat :)

mai a.k.a ibu leya said...

kak zai : boleh je kak.. no hal.. :)

mai a.k.a ibu leya said...

cheqna : sebelum mengandung pun boleh baca gak, utk persediaan :)

mai a.k.a ibu leya said...

alya : skrang ni tgh rajin nk update.. kalo tetibe datang angin malas tu yang lama terperam aje.. time pregnant ni la rajin mmbaca, sronok jugak tambah info2 tang pregnant nie.. :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin