~:: Kata Tuan Umah ::~

"Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Salam Ukhwah buat teman teman lama dan baru yang sudi menjengah blog yang tak seberapa ini. Untuk makluman teman-teman semua, apa yang terkandung di dalam blog ini adalah kepunyaan hak peribadi dan tidak berkaitan dengan sesiapa kecuali ada dinyatakan.

Sekiranya segala isi di dalam blog ini tidak berkenan di mata anda, dengan segala hormatnya dipersilakanlah keluar dari blog ini.

Sebarang komen atau cadangan yang tidak membina tidak akan dilayan sama sekali. Sekian, terima kasih dan Happy Blogging..

Wassalam... "

~:: B My Frenz ::~

Friday, January 4, 2013

~ Dalam Diam Berisi ~



Mana mana kengkawan yang frenz di fb ramai dh tau brita terbaru..
Thanks to alls yg memberi ucapan tahniah di fb...
Segan jugak sbb ni preggy kali 3...hehehe...dah masuk 6 minggu...
So, nak share gak la ngan frenz blogger..ada yg silent reader ke...terima kasih...

Hihihi...dalam diam rupanya ada isi dalam perut saya..
Dahla saya ni mmg dlm proses nk turunkan berat badan, bile dah turun sikit rezeki lain plak yang datang...
(nantikan saya share produk n bisnes terbru saya ek...nxt entri la...)
Patutla x sedap badan je sejak balik dari cameron haritu...
Sekarang nie saya sedang mengalami simptom simptom alahan mengandung...
Pagi pagi ok...cuma naik ke tengahari ke petang, mula la buat hal...
Badan x larat giler...loya usahla kata...tapi loya loya pun selera makan adalah terbaek buat masa nie...belum pernah muntahkan balik apa yg dimakan..angin pun sama naik, kejap kejap sendawa...pastu uwekkk...tapi x muntah...

Saya sangat mengharapkan alahan kali nie tidakla teruk kerana ia menganggu perjalanan tugasan seharian saya...
Sian bos saya...hari2 tengok muka tak semegah PA dia...
Sori bos...saya harap alahan saya ni di permulaan shj...

Pregnant kali nie, apa yg saya harapkan?
Mestilah saya nak boy...
Tapi...saya terima kalau ALLAH swt nak bagi gegirl jugak pada saya...yang penting saya berdoa semoga semua sempurna dan selamat serta berjalan lancar tanpa masalah...ameennn....

~ mai aka ibu AL ~

~ Januari ~

Assalamualaikum..
Salam Tahun Baru...
Entri pertama di tahun baru setelah berzaman tak hapdet hapdet hokey...
Selalu gak bukak blog sendirik tapi bile nak hapdet tu malas je..
Heii camne nak jadi blogger tegar nie...
Blogger terketar ketar bolehla...hahaha...

Ada yang merindui saya ke?
Hehehe...takkanla kot...uollsss rindu entri saya je kan kan kan...
Maklumlah orang x glamer...hehehe...*uwekkk...*

Okla uollss...
Entri ni nak panaskan enjin jer...
Mana tau pas nie nak mengaum plak...hahaha...

~ mai aka ibu AL ~

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin