~:: Kata Tuan Umah ::~

"Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Salam Ukhwah buat teman teman lama dan baru yang sudi menjengah blog yang tak seberapa ini. Untuk makluman teman-teman semua, apa yang terkandung di dalam blog ini adalah kepunyaan hak peribadi dan tidak berkaitan dengan sesiapa kecuali ada dinyatakan.

Sekiranya segala isi di dalam blog ini tidak berkenan di mata anda, dengan segala hormatnya dipersilakanlah keluar dari blog ini.

Sebarang komen atau cadangan yang tidak membina tidak akan dilayan sama sekali. Sekian, terima kasih dan Happy Blogging..

Wassalam... "

~:: B My Frenz ::~

Wednesday, February 17, 2010

~ I'm pregnant again..~

Assalamualaikum semua...
rase rindu kat korang.. very da rindu rindu...
dah lama rasenye tidak bersua di blog..
warghhh... bile penyakit 'M' tu datang.. 1 ape pun x jadi..

just nak share ke'HAPPY'an aku kali nie ngan korang sume..
I'M PREGNANT AGAIN.. syukur alhamdulillah..
rezki tahun 2010.. aminnn..
kiranya skrang nie dah 2 bulan +++...
my little princess becoming 'KAKAK'..
so kakak.. jangan noty noty k..

so, bile keadaan tgh preggy 2 bln nie.. aku amatlah malas n aderla alah2 gitu..
skrang nie aku rase mcm nak loya.. nak muntah tp x kuar.. ade fenin sikit..
di tangan aku x lepas2 dengan kain n minyak angin.. aduii...
orang kata trimester pertama mmg cam gitu tapi mase preggy aleya dulu xdela teruk cam gini..
kalo ikutkan nak tgok pc ni lame2 pun dh fenin2 lalat gitu..
keje kat opis ni pun malasnyer nak buat..
rase nak muntah tgok fail2 nie.. aduii..

so, utk kengkawan yg wish kat my FB.. thanks a lot ya..
Doakan semuanya berjalan lancar n selamat yer..


note : aku bersyukur di atas rezki yang dilimpahkan oleh Mu.. Ya Allah..

Photobucket

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin