~:: Kata Tuan Umah ::~

"Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Salam Ukhwah buat teman teman lama dan baru yang sudi menjengah blog yang tak seberapa ini. Untuk makluman teman-teman semua, apa yang terkandung di dalam blog ini adalah kepunyaan hak peribadi dan tidak berkaitan dengan sesiapa kecuali ada dinyatakan.

Sekiranya segala isi di dalam blog ini tidak berkenan di mata anda, dengan segala hormatnya dipersilakanlah keluar dari blog ini.

Sebarang komen atau cadangan yang tidak membina tidak akan dilayan sama sekali. Sekian, terima kasih dan Happy Blogging..

Wassalam... "

~:: B My Frenz ::~

Friday, December 18, 2009

~ Family Day JMM ~

Ahad lepas kitorang pegi Family Day opis en. hubby ku itu..
btempat di Agrotek Garden Resort, Hulu Langat..
korang layan je pic k.. malas nak nulis pepanjang..

Banner Family Day JMM

Acara tarik tali.. en. hubby masuk tau.. hehehe.. Juara gitu.. hadiah berupa hamper n botol tupperware.. jadi lah kan...

Gaya seorang penarik tali.. ahaks.. tarik jangan x tarik bang..

cabutan bertuah pun ada gak tau.. yg pasti salah satu no nie bertuah k..

gambor tuan tanah mesti ada k... harusss... letih melayan si aleya yg x reti dok diam.. huhuhu..

tersengih je dpt masuk dalam air..

aksi aleya di air terjun kat dalam agrotek tu.. mula2 takut air.. last2 xmau naik atas la plak.. jenuh pujuk.. sonok sgt main air ye leya.. nnti ibu n ayah bawak lain kali yer..

sebelum balik.. bgambor dulu k..
ayah + leya

ibu + leya

akibat kepenatan.. baru 5 minit masuk kreta terus ZZZzzzzzzz... sian anak ibu nih..


Photobucket

~ Contest Ceria Si Ayah Bersama Anak ~

Kali nie aku nak join contest ni plak..

wish me luck k



aku tnampak contest nie mase jejalan kat one of my blogger frenz..
cam menarik je kan..
contest ni di anjurkan oleh FASHA dan dsponsor oleh Pu3zdini

Syarat2 nya..

1. Wajib menjadi follower Fasha dan sposor Pu3zdini (kalo salah sorang dikira tak lengkap ok.. - DONE
2. Add link Fasha ke dlm bloglist anda
- DONE
3. Semestinya MENEPEK banner di sidebar blog kesayangan anda. Banner tersebut hendaklah di link dengan link ini. - DONE
4. Sesiapa yg nak join nie kenalah ada blog..klu x mcm mana nak nilai nanti.. - DONE
5. Umur anak mestilah dari dah pandah senyum hingga 12 tahun.. - DONE (2 TAWUN)

nie la gambar yang dipertaruhkan..
CERIA tak... huhuhu..
nama ayah : hasnor
nama anak : aleya


Tarikh Tutup : 30 Disember 2009

Untuk maklumat lanjut, korang leh klik kat blog FASHA nie yer..

Photobucket

~ Salam Maal Hijrah ~




Selamat Bercuti dan Selamat Berhujung Minggu buat semua kengkawan

~ Berhijrah ke arah kebaikan.. semoga dengan perubahan ini akan memantapkan dan kehidupan kita semua diberkati oleh-Nya ~

Photobucket

Friday, December 11, 2009

~ Sambungan... ~

Amaran Awal !
sambungan dari Part 2





















Photobucket

~ 2nd Birthday Party Part 2 ~

Amaran Awal !
N3 nie gambor sesajer k..
kalo x suka jangan tgok..




























Photobucket

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin