~:: Kata Tuan Umah ::~

"Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Salam Ukhwah buat teman teman lama dan baru yang sudi menjengah blog yang tak seberapa ini. Untuk makluman teman-teman semua, apa yang terkandung di dalam blog ini adalah kepunyaan hak peribadi dan tidak berkaitan dengan sesiapa kecuali ada dinyatakan.

Sekiranya segala isi di dalam blog ini tidak berkenan di mata anda, dengan segala hormatnya dipersilakanlah keluar dari blog ini.

Sebarang komen atau cadangan yang tidak membina tidak akan dilayan sama sekali. Sekian, terima kasih dan Happy Blogging..

Wassalam... "

~:: B My Frenz ::~

Friday, December 18, 2009

~ Contest Ceria Si Ayah Bersama Anak ~

Kali nie aku nak join contest ni plak..

wish me luck k



aku tnampak contest nie mase jejalan kat one of my blogger frenz..
cam menarik je kan..
contest ni di anjurkan oleh FASHA dan dsponsor oleh Pu3zdini

Syarat2 nya..

1. Wajib menjadi follower Fasha dan sposor Pu3zdini (kalo salah sorang dikira tak lengkap ok.. - DONE
2. Add link Fasha ke dlm bloglist anda
- DONE
3. Semestinya MENEPEK banner di sidebar blog kesayangan anda. Banner tersebut hendaklah di link dengan link ini. - DONE
4. Sesiapa yg nak join nie kenalah ada blog..klu x mcm mana nak nilai nanti.. - DONE
5. Umur anak mestilah dari dah pandah senyum hingga 12 tahun.. - DONE (2 TAWUN)

nie la gambar yang dipertaruhkan..
CERIA tak... huhuhu..
nama ayah : hasnor
nama anak : aleya


Tarikh Tutup : 30 Disember 2009

Untuk maklumat lanjut, korang leh klik kat blog FASHA nie yer..

Photobucket

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin