~:: Kata Tuan Umah ::~

"Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Salam Ukhwah buat teman teman lama dan baru yang sudi menjengah blog yang tak seberapa ini. Untuk makluman teman-teman semua, apa yang terkandung di dalam blog ini adalah kepunyaan hak peribadi dan tidak berkaitan dengan sesiapa kecuali ada dinyatakan.

Sekiranya segala isi di dalam blog ini tidak berkenan di mata anda, dengan segala hormatnya dipersilakanlah keluar dari blog ini.

Sebarang komen atau cadangan yang tidak membina tidak akan dilayan sama sekali. Sekian, terima kasih dan Happy Blogging..

Wassalam... "

~:: B My Frenz ::~

Thursday, December 10, 2009

~ Check Out Hotel ~

ni n3 crite last masa wikend lepas, nnti ade plak yg boring..
huhuhu.. lepas je bekpas td ktorang pun bsiap2 nak check out lak..
pastu nak g umah panten lak kan..

:: harussss aderr... jangan mare.. ::

:: masa nk check out.. camne leya bleh ade kat blakang tu.. anak anak.. ::

:: leya dengan senyuman menyengih ::

:: depan kaunter reception.. harussss... ::

:: depan pintu gerbang A Famosa.. puas pujuk en. hubby benti tepi jalan jap, nk amik gmbar kat sini.. jgn marah yer bang.. bukan selalu kan.. ::

Selamat Tinggal A Famosa.. Insyaallah.. lenkali kitorang datang lagi.. hahaha.. mase tu ktorang dah sediakan ongkosnya banyak2.. so, sape2 yg nak dtg sini silalah.. sonok k bg family cam kami nie.. babai~~


Photobucket

2 comments:

alyyani said...

baru dpt baca entry gi melaka ni. ramai nmpk yg bercuti kat sii & stay kt sini. nmpk menarik, may be bole try.. seronok la dpt holiday ye :)

mai a.k.a ibu leya said...

alyyani : dsbbkan ktorang nie jrang nak pegi coti mesia ni, tu yg sonok jer :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin