~:: Kata Tuan Umah ::~

"Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Salam Ukhwah buat teman teman lama dan baru yang sudi menjengah blog yang tak seberapa ini. Untuk makluman teman-teman semua, apa yang terkandung di dalam blog ini adalah kepunyaan hak peribadi dan tidak berkaitan dengan sesiapa kecuali ada dinyatakan.

Sekiranya segala isi di dalam blog ini tidak berkenan di mata anda, dengan segala hormatnya dipersilakanlah keluar dari blog ini.

Sebarang komen atau cadangan yang tidak membina tidak akan dilayan sama sekali. Sekian, terima kasih dan Happy Blogging..

Wassalam... "

~:: B My Frenz ::~

Friday, December 11, 2009

~ Selamat Pengantin Baru ~

Selamat Pengantin Baru
buat pasangan

NORAFIDAH & FAIZAL (PUTIH)

sib baik umah pgantin ngan hotel x jauh sangat.. lepas je check out kitorang trus ke umah pgantin.. sesampai je kat sane, xramai org pun lg.. pengantin pun tgh bsiap n make up.. xdela gambor pengantin utk tatapan korang.. xkanlah aku nak amik gmbor dia tgh makeup plak kan, x naik seri plak nnt duk bsanding.. hehehe.. ape2 pun.. nie aku tepek gambor member aku yg kawin tu ek.. yg aku bulatkan merah tula yg kawin.. kalo x silap aku la kan, dorang nie bcinta masa blajar kat Poly lagi dan paling lama bertahan agaknya.. bagus.. bagus.. smpai ke jinjang pelamin ko fid..
:: zaman poly.. msg2 tgh kurus.. ::

:: bgambor dalam gua kelam.. smpat lagi ok.. ::
:: gambor pelamin utk sape2 yg nk tgok.. hehehe.. mane tau korang tgh cari idea nk wat pelamin ker.. ekekeke... ::
:: masa tgh makan.. leya very da suka ayam goreng rempah tu.. very da sedap la fid.. lauk pauk vry da mabeles.. lauk asam pedas tu pun sedap sangat.. en. hubby x mkn nasi, dia cuma makan rojak buah je.. katenye sedap sampai tmbah 2 kali.. ishh.. wat malu je laki aku nie.. ::

ktorang xduk lama kat situ sbb en. hubby nak g keje la ptg tu.. member dia dah asik tepon jer.. ermm.. xdapat la nengok pgantin bsanding.. xperla janji dh sampai sane kan.. kitorang smpai KL lebih kurang dalam jam 1 petang..

Ucapan untuk pengantin :-

"Semoga berbahagia selalu hingga ke akhir hayat.. jangan gaduh-gaduh.. semoga dikurniakan zuriat yang soleh dan solehah.. "

nak ucapkan trima kasih jugak kat family pengantin atas layanan walaupun kami ni dtg agak awal gak la.. siap bawak kami ke bilik pengantin lagi.. huhuhu.. goodies yg dapat tu comei sangat.. dodol n wajid tu pun sedap.. thanks a lots fid n putih..

Photobucket

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin