~:: Kata Tuan Umah ::~

"Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Salam Ukhwah buat teman teman lama dan baru yang sudi menjengah blog yang tak seberapa ini. Untuk makluman teman-teman semua, apa yang terkandung di dalam blog ini adalah kepunyaan hak peribadi dan tidak berkaitan dengan sesiapa kecuali ada dinyatakan.

Sekiranya segala isi di dalam blog ini tidak berkenan di mata anda, dengan segala hormatnya dipersilakanlah keluar dari blog ini.

Sebarang komen atau cadangan yang tidak membina tidak akan dilayan sama sekali. Sekian, terima kasih dan Happy Blogging..

Wassalam... "

~:: B My Frenz ::~

Thursday, December 10, 2009

~ MOBS END OF YEAR CONTEST ~

Dah lama x join contest contest ni
kali ni nak cuba nasib yg ini plak
boleh kan..

********************

The theme is "BEST FAMILY PHOTO" contest.


Here's the SIMPLE steps...
1. Find your BEST FAMILY photo (must include at least one parent and one child, extended families welcome too) - DONE
2. Blog about it with the title "MOBS END OF YEAR CONTEST" (other title will be disqualified)
- DONE
3. Mention about the contest in your blog with links back to this contest page.
- DONE
4. Add our contest banner on your blog's sidebar/top page - DONE
5. Be MOBS follower on blogspot, tweeter and/or Facebook (either one or all) - DONE
6. Leave a comment HERE with blog link + email address (no email will be disqualified) - DONE

nie pic yg aku pertaruhkan utk contest ni

pic ni diambil masa 2nd birthday party Aleya

-
-
-
-
-

Saper2 yg nak join contest ni n maklumat lanjut klik je link kat bawah nie k..

Hadiah yang ditawarkan pun very da' best.. jomla cuba..


Tarikh tutup penyertaan :
28hb Disember 2009


Photobucket

2 comments:

malaysianonlinebabyshops said...

Thanks for joining MOBS contest. Sha dah chk... semua ckp syarat. Good luck !!

:) Sha of MOBS

mariaariffbaby said...

salam perkenalan

and all the best!
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin