~:: Kata Tuan Umah ::~

"Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Salam Ukhwah buat teman teman lama dan baru yang sudi menjengah blog yang tak seberapa ini. Untuk makluman teman-teman semua, apa yang terkandung di dalam blog ini adalah kepunyaan hak peribadi dan tidak berkaitan dengan sesiapa kecuali ada dinyatakan.

Sekiranya segala isi di dalam blog ini tidak berkenan di mata anda, dengan segala hormatnya dipersilakanlah keluar dari blog ini.

Sebarang komen atau cadangan yang tidak membina tidak akan dilayan sama sekali. Sekian, terima kasih dan Happy Blogging..

Wassalam... "

~:: B My Frenz ::~

Wednesday, December 9, 2009

~ 2nd Besday Party Part 1 ~

NUR ALEYA BATRISYA
2 Years Old


Firstly, aku nak ucapkan bbyak trima kasih kepada semua yg hadir bagi memeriahkan besday party NUR ALEYA BATRISYA pada 28hb November yang lepas..

Thanks to Kak Linda aka Littlegemz Cupcakes (Ipoh)
barbie cake n cupcake akak mmg marbeles kak..
licin cepat sangat, sib baik mai dpat rembat 2 biji..

Thanks to En. Amay aka Photographer pada hari tersebut
(gambor lum dpt lg nie.. nnt akan diapdet ngan gambor2 lak yer..)

Thanks to Ryn bcoz jahit Tee Sert (Ibu + Ayah)
(Ryn.. eceli baju utk leya x dpkaikan sbb dia pakai gaun mase tu.. so ibu + ayah jela yg pakai)

xlupa jugak pada kengkawan yg datang.. jiran2 tetangga my MIL.. yg sudi mengamatkan suasana..
(ramai betul bebudak yg datang.. smpai goodies bag pun x cukup..)

so, layan je gambor besday girl ni ek..

:: merenung masa depan... :) ::

:: wit maksu kecik ::


p/s : nantikan besday party Part 2.. dipenuhi dengan gambor2 mase kejadian.. :)

Photobucket

2 comments:

ZiE FAUZi said...

comel nye dia pakai gown pink purple..

Ryn said...

canteknya gaun dia...dah ruper princess dah dia...

HAPPY BELATED BEDAY ALEYA!!!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin