~:: Kata Tuan Umah ::~

"Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Salam Ukhwah buat teman teman lama dan baru yang sudi menjengah blog yang tak seberapa ini. Untuk makluman teman-teman semua, apa yang terkandung di dalam blog ini adalah kepunyaan hak peribadi dan tidak berkaitan dengan sesiapa kecuali ada dinyatakan.

Sekiranya segala isi di dalam blog ini tidak berkenan di mata anda, dengan segala hormatnya dipersilakanlah keluar dari blog ini.

Sebarang komen atau cadangan yang tidak membina tidak akan dilayan sama sekali. Sekian, terima kasih dan Happy Blogging..

Wassalam... "

~:: B My Frenz ::~

Friday, August 27, 2010

~ Hari nie nak buka makan apa ek.. ~

Ermmm.. petang nie aku berbuka berdua je dengan si anak dara sorang tu..
Mr. Hubby ada jamuan berbuka puasa kat opis dia..
Ada gak dia ajak aku sekali, tapi malasla..
Nak terkejar kejar balik pastu nak siap siap lagi nak pergi opis mr. hubby..
Tak larat la plak rasenyer..

So, nampaknye untuk berbuka hari ni aku terpaksa la masak pulak yer..
bukan selalu pun... hehehe..
Malas nak singgah PARAM.. sure ramai orang..
Dah la terboyot boyot nak bawak anak dara tu lagi..
Kalau nak berjalan takpa, wat nyer minta dukung..
Tak larat mak yong ni hah..

Ape menu untuk berbuka nie yer...
Ermm.. jap jap nak ingat apa yang ada dalam peti ais tu..
Rasenyer nak buat sotong goreng kicap dan sayur bayam masak air...
Ikan masin goreng pun sedap kan.. hehehe..
Ermm... ok ok...

Okla korang selamat memasak n selamat berbuka..

Oh yer.. selamat berhujung minggu juga buat korang..
Sapa sapa yang planning nak g shopping raya esok..
Selamat bershopping yer..
Shopping shopping gak.. kalau bawak anak tu, tengok2 sikit.. nanti hilang pulak..
Sibuk memilih sampai tak teringat anak... hihihi...

Photobucket

1 comment:

Helmiyani said...

klu pergi param ni sonok jamu mata.. tapi kenkadang tu tak abis makan pun... minum air seplastik dah mengah :)
salam kenal.. :) jemput ke http://helmiyani.blogspot.com
atau pun, kalau rajin lagi jemput ke http://tupperwarefactory.blogspot.com

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin