~:: Kata Tuan Umah ::~

"Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Salam Ukhwah buat teman teman lama dan baru yang sudi menjengah blog yang tak seberapa ini. Untuk makluman teman-teman semua, apa yang terkandung di dalam blog ini adalah kepunyaan hak peribadi dan tidak berkaitan dengan sesiapa kecuali ada dinyatakan.

Sekiranya segala isi di dalam blog ini tidak berkenan di mata anda, dengan segala hormatnya dipersilakanlah keluar dari blog ini.

Sebarang komen atau cadangan yang tidak membina tidak akan dilayan sama sekali. Sekian, terima kasih dan Happy Blogging..

Wassalam... "

~:: B My Frenz ::~

Sunday, May 13, 2012

~ Selamat Hari Ibu ~

Ibu...
Ibu...
Engkaulah Ratu Hatiku...

Bila Ku Berduka...
Engkau Hiburkan Selalu...

Ibu...
Ibu...
Engkaulah Ratu Hatiku...

Sempena Menyambut Hari Ibu pada hari ini...saya ingin mengucapkan Selamat Hari Ibu kepada semua wanita di dunia ini yang bergelar ibu, mama, emak, umi, bonda dan sewaktu dengannya...

Ucapan ini juga khas untuk emak saya yang tersayang...Pn. Zaitun binti Saru...I love u mak...terima kasih kerana membesarkan ayong dan semoga Tuhan memberkati dan diberikan kesihatan yang baik untuk mak...sayank mak...Untuk mak mertua saya yang jauh di perak nun...Pn. Mahyam binti Mat Rose...sayank mama jugak...terima kasih di atas segalanya...semoga Tuhan memberkati dan memberikan kesihatan yang baik untuk Mama...Untuk anak anak ibu...i lov both of u...ibu doakan yang terbaik untuk kalian...ibu sentiasa cuba untuk menjadi yang terbaik untuk anak anak ibu...sesungguhnya ibu juga manusia yang biasa tidak terlepas dari melakukan kesilapan...yang penting anak anak ibu sentiasa berada di dalam keselesaan dan kegembiraan...semoga Tuhan memberikan kesihatan yang baik untuk anak anak ibu....sayang seorang ibu tiada kesudahan... :-)nota : planning celebrate hari ibu pospone lain kali...tunggu adik sihat betul yer...

~ mai aka ibu AL ~

posted from Bloggeroid

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin