~:: Kata Tuan Umah ::~

"Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Salam Ukhwah buat teman teman lama dan baru yang sudi menjengah blog yang tak seberapa ini. Untuk makluman teman-teman semua, apa yang terkandung di dalam blog ini adalah kepunyaan hak peribadi dan tidak berkaitan dengan sesiapa kecuali ada dinyatakan.

Sekiranya segala isi di dalam blog ini tidak berkenan di mata anda, dengan segala hormatnya dipersilakanlah keluar dari blog ini.

Sebarang komen atau cadangan yang tidak membina tidak akan dilayan sama sekali. Sekian, terima kasih dan Happy Blogging..

Wassalam... "

~:: B My Frenz ::~

Wednesday, May 23, 2012

~ Perhimpunan Satu Juta Belia 2012 ~



Jemputla datang beramai ramai ke Putrajaya ye..
Event nie bermula hari ni (23hb) sampai ahad 27hb...
Macam macam aktiviti yang berlangsung disini...
Hari sabtu dan ahad plak ada Sure Heboh...
Lagila ramai orang...
Sape yang tahan cuaca panas bolehlah terjah...

Saya...hrmm...ntahla tak tau nak p ke tidak...
Lagipun Laila baru nak recovery dari c.pox...
Kesian plak nant panas panas...
Rasenye lebih berat pada tak pergi kot...
Kalau pergi pun saya sorang jela kot...
Kebetulan dorang buat event ni depan pejabat saya jer...
Tengahari @ bila bila nant bolehla terjah apa yang ada...hehehe...

~ mai aka ibu AL ~

posted from Bloggeroid

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin