~:: Kata Tuan Umah ::~

"Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Salam Ukhwah buat teman teman lama dan baru yang sudi menjengah blog yang tak seberapa ini. Untuk makluman teman-teman semua, apa yang terkandung di dalam blog ini adalah kepunyaan hak peribadi dan tidak berkaitan dengan sesiapa kecuali ada dinyatakan.

Sekiranya segala isi di dalam blog ini tidak berkenan di mata anda, dengan segala hormatnya dipersilakanlah keluar dari blog ini.

Sebarang komen atau cadangan yang tidak membina tidak akan dilayan sama sekali. Sekian, terima kasih dan Happy Blogging..

Wassalam... "

~:: B My Frenz ::~

Wednesday, May 23, 2012

~ Arahan Baru Pentadbiran ~



Hoihoihoiiii... Arahan baru sudah keluar...
Fresh from ketuhar nie..
Nampak gaya nyer dah makin ketat waktu melawat anak anak di Taska...
Nie mesti ada kes staf yang tak reti reti nak naik opis lepas turun taska...
Hrmmm...siapa tue? Saya pun tak tau....

Alhamdulillah...sejak Laila dah tukar bilik awal tahun lepas saya dah tak turun nengok dia...
Kalau ada pun waktu lunch aje...
Kesian kat ibu ibu yang menyusu anak la jugak...
Setiap 2 jam mesti nak kena turun bawah...
Baby yang refuse botol asyik nak nenen direct je tu camne plak kan...
Hrmmm... mungkinkah ada kelonggaran?
Hanya pihak pengurusan yang ada jawapan...

SAYA YANG MENURUT PERINTAH
~ mai aka ibu AL ~

posted from Bloggeroid

1 comment:

rosmona said...

Kerana nila setitik, rosak susu sebelanga.. hmmm hmmm..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin