~:: Kata Tuan Umah ::~

"Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Salam Ukhwah buat teman teman lama dan baru yang sudi menjengah blog yang tak seberapa ini. Untuk makluman teman-teman semua, apa yang terkandung di dalam blog ini adalah kepunyaan hak peribadi dan tidak berkaitan dengan sesiapa kecuali ada dinyatakan.

Sekiranya segala isi di dalam blog ini tidak berkenan di mata anda, dengan segala hormatnya dipersilakanlah keluar dari blog ini.

Sebarang komen atau cadangan yang tidak membina tidak akan dilayan sama sekali. Sekian, terima kasih dan Happy Blogging..

Wassalam... "

~:: B My Frenz ::~

Friday, September 24, 2010

~ SIHATIMERAHJAMBU's GIVEAWAY ~

Dah lama tak kena tag aku nie.. baru2 nie dak hanim men'TAG' aku untuk join GA nie.. hahaha.. pe salahnyer mencuba.. dapat mende mende free ni sape x ndak ye dak.. meh kita tengok GA ape pulak kali nie..


HOW TO JOIN??

1. Proud to be MALAYSIAN... others than that are NOT ALLOWED!
Saya amat berbangga menjadi rakyat MALAYSIA.. apsal ada orang luar iri hati.. ewaahhh..

2. Tekan butang FOLLOWERS...mestilah kene jadi my followers..kalau tak, nanti camne nak tahu menang ke tak..betul tak kawan kawan?
Udah jadi followers dah.. cuba check nengok..

3. POST ENTRY about this giveaway and LINK to my blog
Udah post n link dah.. c c...

4. Put this BANNER AT SIDEBAR blog uolls and LINK to this giveaway
Ade kat sebelah nie hah.. nampak x nampak x.. ;)

5. Setelah post..POSTKAN LINK YOUR ENTRY kat comment box entry ni supaye senang untuk saye terjah blog uolls..
Sat g yer... pastu jangan lupa terjah yer..

6. Yang terakhir TAG 2 ORANG rakan bloggers anda. "sharing is caring"
Sape yer nak tag..

Jue

Az


TARIKH TUTUP GIVEAWAY NIE..

5th Oct 2010


mehla join reramai yer.. hadiah pun boleh pilih kalau dah jadi pemenang ek.. uollss boleh pilih hadiah yang berupa dress dress yang disediakan dekat situ.. keterangan lanjut boleh klik je kat sini..

Photobucket

1 comment:

❤フィザAzhafizah said...

wahh..thanx ya join..gudluck kak :))

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin