~:: Kata Tuan Umah ::~

"Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Salam Ukhwah buat teman teman lama dan baru yang sudi menjengah blog yang tak seberapa ini. Untuk makluman teman-teman semua, apa yang terkandung di dalam blog ini adalah kepunyaan hak peribadi dan tidak berkaitan dengan sesiapa kecuali ada dinyatakan.

Sekiranya segala isi di dalam blog ini tidak berkenan di mata anda, dengan segala hormatnya dipersilakanlah keluar dari blog ini.

Sebarang komen atau cadangan yang tidak membina tidak akan dilayan sama sekali. Sekian, terima kasih dan Happy Blogging..

Wassalam... "

~:: B My Frenz ::~

Monday, September 20, 2010

~ Salam.. ~

Salam semua..
Amacam hari nie? Semua dah mula bertugas ek..
Selamat bertugas untuk semua..
Masih mood raya g masing2 yer..

Aku masih disini.. mood untuk berblogging agak merudum sejak sminggu yang lepas..
Kenapa ek?
Ermm.. penyakit 'M' dah datang..
Nak update cerita pasal raya pun lum post lagi nie..
Takpela lambat sikit post n3 tu..
Ada aku kisah.. blog aku suka aku la kan.. hehehehe...

Korang perasan tak ticker pregnancy aku dah sampai 38 minggu..
Huhuhu... sekejapan masa berlalu..
Kalo ikutkan lagi 2 minggu la yer aku nak bersalin..
Tapi.. bile2 masa pun dari sekarang kenala bersedia..

Bila dah masuk 38 minggu nie, macam2 yang aku rasa..
Contraction tipu2 @ Braxton Hicks pun dah terasa..
Perut mengeras semacam.. bile perut tu dah mengeras terpaksala bersandar sekejap sambil usap2 perutku ini.. senak ohhh... aduihhh..
Asyik2 nak terkencing je nie.. lagi2la duk dalam opis nie, aircon bukan main kuat lagi.. sejuk gilerz..
Kaki ada bengkak tapi nampak cam kurang sikit hari nie.. kalau idak nak sarung sandal pun susah..
Kalau bawak kereta g pejabat, kena tegakkan badan je..
Sib baik opis ngan rumah dekat aje..
Berjalan pun dah makin slow..
Huhuhu.. sian kat aku kan..
Takpela next checkup hari rabu nie..
Tunggula camne nanti yer.. perkembangan kandungan ku ini..
Doakan aku yer.. harap2 semuanya berjalan dengan lancar..
Aminn..

Photobucket

2 comments:

azniza anis abdullah said...

salaam kak mai
orang tua2 kate kalo kaki bengkak then surut bengkak, nak bersalin dah tu
hehe

mai a.k.a ibu leya said...

salam anis..
yeke, hehehe.. tunggu je la turun tanda pulak.. ;) berdebar gak nie macam nak nunggu 1st bby pulak..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin