~:: Kata Tuan Umah ::~

"Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Salam Ukhwah buat teman teman lama dan baru yang sudi menjengah blog yang tak seberapa ini. Untuk makluman teman-teman semua, apa yang terkandung di dalam blog ini adalah kepunyaan hak peribadi dan tidak berkaitan dengan sesiapa kecuali ada dinyatakan.

Sekiranya segala isi di dalam blog ini tidak berkenan di mata anda, dengan segala hormatnya dipersilakanlah keluar dari blog ini.

Sebarang komen atau cadangan yang tidak membina tidak akan dilayan sama sekali. Sekian, terima kasih dan Happy Blogging..

Wassalam... "

~:: B My Frenz ::~

Saturday, September 25, 2010

~ Sape nak hadiah free? =) ~

Alamak.. aku kena tag lagi.. kali nie kena tag dengan idah aka mamaizzya pulak.. hehehe.. takpala hari sabtu nie membuat tag GA pun ok gak kan.. so, sila sertai beramai ramai yer.. meh nengok aku siapkan tag kali nie pulak yer..


nie dia punyer rules..

1. bt entry "Sape nak hadiah free? =)"
and letakkan sekali gambar ni dan link kan terus ke blog

tajuk n3 settle.. gambor pun dh link..

2. dan jgn lupe, letakkan gambar ni skali kat side bar blog korg
dan link kan terus ke entry ni ye. klu pic besau sngt, korg tlg kecikkan ye.


dah taruk dah.. cer tengok.. sama kan..

3. mnjadi follower blog ni.

udah jadi..

4. tag 3 org blogger lain dan pastikan dorg tahu bahawa mereka telah ditag!

aku nak tag..

jap g aku bgtau korang ek..

5. dan last sekali, jgn lupe tinggalkan name dan link entry penyertaan korg kat kotak komen entry "Sape nk hadiah free? =)" ni ye.

ok.. jap g yer.. lepas post n3 nie..


Ok.. sape2 yang nak join @ keterangan lanjut GA nie.. sila terjah sini..

Tarikh Tutup : 1 Oktober 2010, 10.00 am.


Photobucket

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin