~:: Kata Tuan Umah ::~

"Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Salam Ukhwah buat teman teman lama dan baru yang sudi menjengah blog yang tak seberapa ini. Untuk makluman teman-teman semua, apa yang terkandung di dalam blog ini adalah kepunyaan hak peribadi dan tidak berkaitan dengan sesiapa kecuali ada dinyatakan.

Sekiranya segala isi di dalam blog ini tidak berkenan di mata anda, dengan segala hormatnya dipersilakanlah keluar dari blog ini.

Sebarang komen atau cadangan yang tidak membina tidak akan dilayan sama sekali. Sekian, terima kasih dan Happy Blogging..

Wassalam... "

~:: B My Frenz ::~

Thursday, August 9, 2012

~ Wikend Yang Ooo...Semm ~

Wikend baru nie sangat best sebab dapat berbuka puasa di rumah mak...
Berbuka bersama adik beradik n ipar...
Tapi... Abah je yang takde sebab abah g langkawi...
Tau tau je la kalau dah berbuka reramai, macam macam juadah ade...
Hurmmm.... Tak larat mak cik nak nelan... Sengkak perut smpai ke dada...
Bukan selalu dapat macam nie...
Maklumlah adik lelaki saya yang sorang nie masih belajar di uitm machang...
Nie pun balik sekejap je, esoknye dah balik machang pulak..

Okla uolss... Layan je picas last week...
Sorila kalau entry ni basi...
Line tenet slow skrang nie, terlebih vol agaknyer...
Huhuhu... Selagi tak bayar, selagi tula slow je semedang...




























Syukur alhamdulillah rezeki kami hari tu...

Nota : Insyaallah, saya bakal menerima anak sedara baru next year...status akan bertukar MAK LONG...weehuuu...

~ mai aka ibu AL ~

posted from Bloggeroid

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin