~:: Kata Tuan Umah ::~

"Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Salam Ukhwah buat teman teman lama dan baru yang sudi menjengah blog yang tak seberapa ini. Untuk makluman teman-teman semua, apa yang terkandung di dalam blog ini adalah kepunyaan hak peribadi dan tidak berkaitan dengan sesiapa kecuali ada dinyatakan.

Sekiranya segala isi di dalam blog ini tidak berkenan di mata anda, dengan segala hormatnya dipersilakanlah keluar dari blog ini.

Sebarang komen atau cadangan yang tidak membina tidak akan dilayan sama sekali. Sekian, terima kasih dan Happy Blogging..

Wassalam... "

~:: B My Frenz ::~

Friday, August 17, 2012

~ Cadangan Waktu Perjalanan Di Lebuhraya Utama Sempena Cuti Perayaan ~

Mehla saya nak tepek jadual nie...
Nak kongsi bersama sama dengan kengkawan blogger...
Kalau yang dah tau tu...takpela...
Tak salah kan...sharing is caring...


Jadual dah ada kalau boleh ikutla ek..
Supaya kita dapat mengelakkan kesesakan jalanraya...
Jangan mementingkan diri sendiri dan Berhati hati di Jalanraya...
Raya raya ni banyak speed trap yer kawan kawan
So, berhati hati...


Photobucket

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin