~:: Kata Tuan Umah ::~

"Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Salam Ukhwah buat teman teman lama dan baru yang sudi menjengah blog yang tak seberapa ini. Untuk makluman teman-teman semua, apa yang terkandung di dalam blog ini adalah kepunyaan hak peribadi dan tidak berkaitan dengan sesiapa kecuali ada dinyatakan.

Sekiranya segala isi di dalam blog ini tidak berkenan di mata anda, dengan segala hormatnya dipersilakanlah keluar dari blog ini.

Sebarang komen atau cadangan yang tidak membina tidak akan dilayan sama sekali. Sekian, terima kasih dan Happy Blogging..

Wassalam... "

~:: B My Frenz ::~

Thursday, August 30, 2012

~ Raya ke 3 @ 3 Syawal ~

Salam...
Dah hari khamis dah
Esok cuti...yeayyy...
Entry raya ni asyik tertangguh je
Tuan tanah agak bizi
Pagi ni bos dah g meeting
Mehla saya sambung entri raya ye

Raya ke 3 planning nak g raya rumah kengkawan
Dok sms dorang
Tapi masing2 masih beraya di kampung
Ada yang kat umah mertua la
Ada yang balik umah nenek la
Tapi nasib baik ada member yang ondway balik umah dia di ipoh
Tu yang petang raya ke 3 tu kitorang serbu umah ayu
Lagipun selain beraya nak jugak tengok bb baru dia
Member masih dalam pantang anak kedua
Anak kedua gegirl jugak *sama gengla kiter ayu...*
Gambar xde plk kali ni ye

Sebelum kitorang g beraya di umah ayu
Saya ajak en. hubby makan cendol kat depan giant tambun tu
Asik lalu je.. Teringin la jugak kan..
Konon nak cuba..

Nie la rupa kedai Mr. Cendol depan giant tambun
Korang kene order dan bayar dulu
Baru boleh pilih tempat korang nak duduk
Selain cendol ada jugk makanan lain
Macam rojak dan laksa

Muka muka penunggu setia menanti order
Rajin benor si kecik ni mengelap meja
Kalau dapat tisu 1 paket dia sorang leh abis

Saya dan si sulung pesan cendol aiskrim
En. Hubby pulak pesan cendol pulut
Si adik kongsi ngan ibu je la ek



Puas dapat makan cendol ye kakak


Pas makan cendol tu yang pergi beraya umah ayu
Pas beraya tak de g mane mane dah
Terus balik umah mandi mandi
Berehat...
Malam pun tak kuar g mane
Peluang yang ada saya kemas kain baju dalam beg
Sebab besok @ raya ke empat dah nak balik KL
Rase kejap je kan
Sian en. hubby tak puas balik kampung ye
Lain kali kita balik lagi ye bang

Nota : hari nie adik ipar dapat interview...semoga semuanya dapat berjalan dengan lancar...ameenn..

~ mai aka ibu AL ~

posted from Bloggeroid

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin