~:: Kata Tuan Umah ::~

"Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Salam Ukhwah buat teman teman lama dan baru yang sudi menjengah blog yang tak seberapa ini. Untuk makluman teman-teman semua, apa yang terkandung di dalam blog ini adalah kepunyaan hak peribadi dan tidak berkaitan dengan sesiapa kecuali ada dinyatakan.

Sekiranya segala isi di dalam blog ini tidak berkenan di mata anda, dengan segala hormatnya dipersilakanlah keluar dari blog ini.

Sebarang komen atau cadangan yang tidak membina tidak akan dilayan sama sekali. Sekian, terima kasih dan Happy Blogging..

Wassalam... "

~:: B My Frenz ::~

Monday, June 14, 2010

~ Pagi Isnin Yang Buat Aku Bengang.. ~


korang bengang tak bila....

- pagi-pagi antar anak.. pengasuh u all kata..

"kalo ikutkan ari nie akak x bleh jaga bebudak nie.. letih baru sampai dari kampung.. xperla ari ni akak jaga sbab awak dh hantar.. nnti rasenyer esok n rabu pun xdapat jaga kot.. "

aku hangin jer.. ape kes.. ? kalo dh tau nak balik kampung last weekend, pastu agak2 nak cuti 3 hari.. bgtau la awal2.. selalu tu bleh plak sms @ telefon bagai.. at least aku n hubby leh prepare apa yg patut.. cuti ker.. antar umah mak aku ker.. cari inisiatif lain ker.. errr.. tensen tensen..


Photobucket

4 comments:

idah @mama izzya said...

SABARLA...
PENGASUH SKG NI MCM2 HAL KAN..KOT YE PUN NAK BERCUTI LG KABO LA AWAL...

mai a.k.a ibu leya said...

tula idah.. mmg sntiasa bsbar..
mcam2 hal.. tgokla taun depan x antar kat pengasuh nie dah kot..

saveme_zero said...

sabar je la. pengasuh skrg mmg byk songeh. kita dah tolak ansur..dorang lbh2 lak. asyik nak ikut ckp dorang je kan.

mai a.k.a ibu leya said...

btol3x.. la ni mak ayah plak kena ikut cakap dorang, mmg dh trlalu byk tolak ansur.. kalo trlalu fkirkan mmg leh sakit kpala..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin