~:: Kata Tuan Umah ::~

"Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Salam Ukhwah buat teman teman lama dan baru yang sudi menjengah blog yang tak seberapa ini. Untuk makluman teman-teman semua, apa yang terkandung di dalam blog ini adalah kepunyaan hak peribadi dan tidak berkaitan dengan sesiapa kecuali ada dinyatakan.

Sekiranya segala isi di dalam blog ini tidak berkenan di mata anda, dengan segala hormatnya dipersilakanlah keluar dari blog ini.

Sebarang komen atau cadangan yang tidak membina tidak akan dilayan sama sekali. Sekian, terima kasih dan Happy Blogging..

Wassalam... "

~:: B My Frenz ::~

Friday, June 25, 2010

~ Ibu.. Eya Punyer.. ~

Baru-baru nie dalam facebook aku ada request kat adik aku yang TLDM kat Lumut tu belikan aku Sotong Gula a.k.a Sotong Kering maklumla kat Lumut tu kan banyak jual benda-benda makanan cam gini.. kakak dia nie tau request aje kalau-kalau dia jadi balik minggu lepas.. so, bila dia balik tu adela dia bawak balik sotong gula tu untuk aku.. bukan setakat tu aje, adela benda lain lagi termasukla ikan bilis untuk mak.. bile mengandung nie tekak nie macam-macam nak makan kan..

tapi aku tak sangka plak anak dara sorang ni minat benor sotong gula nie.. ishh.. dia sorang aje makan berkeping-keping.. belasah je la leya jangan ko buang sudah, pak ngah beli banyak.. so, layan je pic yang aku tempek nie..



model of the year.. jual sotong gula..

acu pun nak join sekali..

jemput makan semua... wahhh.. sedappp..


Photobucket

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin