~:: Kata Tuan Umah ::~

"Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Salam Ukhwah buat teman teman lama dan baru yang sudi menjengah blog yang tak seberapa ini. Untuk makluman teman-teman semua, apa yang terkandung di dalam blog ini adalah kepunyaan hak peribadi dan tidak berkaitan dengan sesiapa kecuali ada dinyatakan.

Sekiranya segala isi di dalam blog ini tidak berkenan di mata anda, dengan segala hormatnya dipersilakanlah keluar dari blog ini.

Sebarang komen atau cadangan yang tidak membina tidak akan dilayan sama sekali. Sekian, terima kasih dan Happy Blogging..

Wassalam... "

~:: B My Frenz ::~

Monday, May 18, 2009

Shopping Dengan Mak Tok Kat Tesco..

Sabtu lepas, disebabkan besoknyer (Ahad) mak aku ade jemput adik bradik die a.k.a pak n mak sedara aku datang umah.. ada perjumpaan antara adik bradik la katakan.. so ptg sabtu tu dengan ujan kadangkala renyai x renyai.. kitorang g la membeli barang2 keperluan tuk majlis makan-makan hari esoknyer.. aku xde beli pe2 pun, ongkosnya orak ono..! saje2 cuci mata..

leya bile dapat masuk dalam troli bukan main suka lagi dia.. sonok sakan, bile lalu kat barang2 laju je tangannya nak mengambil, silap hbulan kita pun x sedar dia dh masukkan dalam troli.. ni antara aksi-aksi leya yang sempat aku snap masa kat tesco tempohari..


##pic nanti aku masukkan.. aku save dlm laptop kat umah mak aku..


Photobucket

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin