~:: Kata Tuan Umah ::~

"Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Salam Ukhwah buat teman teman lama dan baru yang sudi menjengah blog yang tak seberapa ini. Untuk makluman teman-teman semua, apa yang terkandung di dalam blog ini adalah kepunyaan hak peribadi dan tidak berkaitan dengan sesiapa kecuali ada dinyatakan.

Sekiranya segala isi di dalam blog ini tidak berkenan di mata anda, dengan segala hormatnya dipersilakanlah keluar dari blog ini.

Sebarang komen atau cadangan yang tidak membina tidak akan dilayan sama sekali. Sekian, terima kasih dan Happy Blogging..

Wassalam... "

~:: B My Frenz ::~

Tuesday, May 12, 2009

Menu Tuk Hari Ibu~~

Sempena hari ibu aritu.. menu tghari ktorang ikan bakar.. hahaha.. kat mana tu! kat umah jer.. korang layan pic ek..

~:: saat penyediaan ikan bakar, air tangan mak yg paling sedap, yg 2 org lagi tu penonton, abaikan pemandangan dibelakang tu ek ::~

~:: proses memasukkan rempah dalam ikan yang hendak dibakar ::~

~:: menyusun ikan dalam jejaring pembakar ikan, leya tu sebenarnya geram nengok fish dan nak kacau mak tok dia tu ::~

~:: siap sedia untuk dibakar, sume skali ada 7 ekor, yg xde dlm gambar 2 ekor ikan keli, x muat ::~

~:: tukang bakar ikan, adik lelaki aku.. dh macam rupe bangla potong rumput je ::~

~:: tadaaaa.. dah siap untuk dihidang, yummie.. ::~


Sesi Potong Kek

Kek ni dari Secret Recipe k.. aku lupa la nama kek ni, tapi sedap.. marvellous.. ada kepingan buah mangga dalamnya.. disebabkan adik aku keje kat situ so dapatla potongan rege sikit.. save bajet disitu~


~:: Selamat Hari Ibu ::~

~:: Pandai ke anak ibu tu potong kek.. sibuk je dia tu.. ::~

~:: cheeese.. smile.. napa ade yang xpandang camera nih ::~

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin