~:: Kata Tuan Umah ::~

"Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Salam Ukhwah buat teman teman lama dan baru yang sudi menjengah blog yang tak seberapa ini. Untuk makluman teman-teman semua, apa yang terkandung di dalam blog ini adalah kepunyaan hak peribadi dan tidak berkaitan dengan sesiapa kecuali ada dinyatakan.

Sekiranya segala isi di dalam blog ini tidak berkenan di mata anda, dengan segala hormatnya dipersilakanlah keluar dari blog ini.

Sebarang komen atau cadangan yang tidak membina tidak akan dilayan sama sekali. Sekian, terima kasih dan Happy Blogging..

Wassalam... "

~:: B My Frenz ::~

Tuesday, April 3, 2012

~ Sunway Lagoon... Family Day... ~

Salam uollss... Happy morningg... Tgh wat pe tu? Wah bz koje yer... Hari nie baru masuk koje sbb smalam coti2 mesia... lagipun rasanya minggu nie boleh la update blog laju2 sbab big boss sedang bercuti, bukannyer tak leh update blog masa dia ade cuma seganla nak nulis kalau dia ada, i kan pemalu..*sambil dua tangan angkat taruk kat bahu!... Nant d lain entri saya crita ek pasal cuti semalam... Nie nak citer sabtu baru nie... Kami sekeluarga pergi ke Sunway Lagoon...

Ofis tempat en. hubby bekerja telah buat family day kat sinun.. Free jer, idokla kena bayar kan... So haruslah kene pergi jugak kan...

Awal pagi dah kluar rumah kononnya nak cepat sampai sebelum aktiviti bermula... Dalam perjalanan ujan renyai renyai sampaila kat sunway lagoon.. Dah la budak tecik laila tu baru nak baik demam... Risau gak kalo kalo dia demam balik kan, tapi alhamdulillah laila dah tak demam cuma tinggal batuk kahak je..

Acara bermula dalam kul 9 pagi... Dimulakan dengan bacaan doa, agihan breakfast, senam robik, perasmian dan telematch... en. hubby join sukan tarik tali je, itupun menang no 2... dapatla hadiah tuala sehelai.. Cabutan bertuah takde rezki, konon konon harapan tinggi dapat bawak balik tv... Hahaha..bile dah abis barula dapat buat aktiviti sendiri...jalan jalan kat dalam tu...dah banyak penambahan dalam sunway lagoon tu, ada wildlife park, scream park, amusement park dan macam macam lagi...cuma dah tak larat je nak jalan..

Laila tak mandi kolam pun, cuma kakaknyer saja yang mandi, itupun kejap je..saya tak amik gambar banyak pun, xde org nak tulun amik, mane nak handle laila g, nak bergambar lagi...layan je la pic yg sempat diambik nie yer...























Lepas abis ronda ronda kat sunway lagoon...kitorang menuju ke rumah mak pulak...dalam kereta laila dah tido maklumlah kene aircon...ape2 pun sronok gak g sini, ntah bile tahun nak sampai sunway lagoon lagi...

~ mai aka ibu AL ~

posted from Bloggeroid

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin