~:: Kata Tuan Umah ::~

"Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Salam Ukhwah buat teman teman lama dan baru yang sudi menjengah blog yang tak seberapa ini. Untuk makluman teman-teman semua, apa yang terkandung di dalam blog ini adalah kepunyaan hak peribadi dan tidak berkaitan dengan sesiapa kecuali ada dinyatakan.

Sekiranya segala isi di dalam blog ini tidak berkenan di mata anda, dengan segala hormatnya dipersilakanlah keluar dari blog ini.

Sebarang komen atau cadangan yang tidak membina tidak akan dilayan sama sekali. Sekian, terima kasih dan Happy Blogging..

Wassalam... "

~:: B My Frenz ::~

Friday, April 27, 2012

~ Makan Apple Besar ~

Semalam tengahari saya ikut kakak kakak kat opis nie pegi Alamanda..dalam 4 orang termasuk saya...Cadangnya yang kakak si A nie nak beli kasut, tapi alih alih kasut tarak...kakak si B nie pulak nak pergi kedai cermin mata...so, tersangkutnya la kitorang d kedai focus point...tak sangka jumpa pulak cik fara...hehehe...

Perut dah berkeroncong, mau kan makanan untuk diisi...saya pun mempelawa kakak C untuk temankan saya pergi kedai Apple Besar, nak belikan donut untuk gegirls saya...6 ketul sekali beli...hamik koo...patah balik kedai focus point tak siap lagi urusan kakak A & B di situ...kakak C dan saya dah lapor makanan tghari tak cari lagi, last last kitorang decide makan mcd je, amik order kakak A & B dan kitorang terus belikan sekali, kalo nak tunggu bukan main lama lagi...mcd dah dapat patah balik kedai focus point, masih tak settle lagi, tapi nasib baik tak lama...abis urusan semua terus balik ke opis...hahaha...saya tak biasa u kuar rehat lama lama kalau waktu pejabat...*sambil angkat 2tangan taruk dibahu...

Nie rupe donut untuk my gegirls n untuk ibunyer jugak...hehehe...



Balik keje dalam kereta dah tak sabar nak makan...bile sampai rumah niela jadinyer kalau tidak dikawal...uwargghhh...bikin tukar kaler ijau ibunyer...comot betul gegirls makan...aduiii...

Nie kakak...comot...bleh plak kamu posing ngan donut tu ek...



Nie adik...comot jugak...sehingga menjilat jari...



Da 2 of u...gegirls...



Nie ibu bagi peluang makan donut besar nie sekali sekala ye anak anak...kalau selalu kena rabak poket ibu kamu...lagipun makan manis manis nie tak elok sangat...*ayat sedapkan hati...

~ mai aka ibu AL ~

posted from Bloggeroid

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin