~:: Kata Tuan Umah ::~

"Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Salam Ukhwah buat teman teman lama dan baru yang sudi menjengah blog yang tak seberapa ini. Untuk makluman teman-teman semua, apa yang terkandung di dalam blog ini adalah kepunyaan hak peribadi dan tidak berkaitan dengan sesiapa kecuali ada dinyatakan.

Sekiranya segala isi di dalam blog ini tidak berkenan di mata anda, dengan segala hormatnya dipersilakanlah keluar dari blog ini.

Sebarang komen atau cadangan yang tidak membina tidak akan dilayan sama sekali. Sekian, terima kasih dan Happy Blogging..

Wassalam... "

~:: B My Frenz ::~

Tuesday, April 3, 2012

~ Simple Celebration... 4 my Hubby ~

Bukan Aprilfool tapi simple sambutan birthday en. hubby...ingatkan tak nak beli kek, tapi kakak beria benor nak potong kek..so, singgah jugak kedai kek kat kawasan rumah mak nie...kecik je kek nyer, lepaskan hajat anak dara tu je...makanan tgahari adalah soto...urmmm...sedap sedap sedap...

Meh kiter layan picas yer...

Birthday Boy... *err...boy ke man... ahaks...


Birthday Cake... LUV U ABANG... :-)


Jom potong...


Adik pun nak join..


Budak yang excited nak potong kek..sengih memanjang...


Menu tengahari...


Alhamdulillah...kenyang...

p.s : Dear hubby... Hadiah nanti ibu pospone yer..xtau nak bagi aper..tengah cari idea nie...huhuhu...jangan mare ye...

~ mai akak ibu AL ~

posted from Bloggeroid

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin