~:: Kata Tuan Umah ::~

"Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Salam Ukhwah buat teman teman lama dan baru yang sudi menjengah blog yang tak seberapa ini. Untuk makluman teman-teman semua, apa yang terkandung di dalam blog ini adalah kepunyaan hak peribadi dan tidak berkaitan dengan sesiapa kecuali ada dinyatakan.

Sekiranya segala isi di dalam blog ini tidak berkenan di mata anda, dengan segala hormatnya dipersilakanlah keluar dari blog ini.

Sebarang komen atau cadangan yang tidak membina tidak akan dilayan sama sekali. Sekian, terima kasih dan Happy Blogging..

Wassalam... "

~:: B My Frenz ::~

Friday, April 20, 2012

~ Burung Marah ~

Entry petang jumaat lagipun cuaca kat luar tu mendung nak hujan petang... Tengah boring boring nie mehla citer ek...
Macam macam sekarang nie nak tarik perhatian kanak kanak...
Kulit buku pun gambar burung marah...
Baru beli semalam kat sekolah kakak...
Buku nie tak wajib pun beli, tapi dek kesiankan kakak aleya yang tengok kawan kawan dia beli, saya pun belikan jugak 1 set untuk kakak...
Ada 5 buku semuanya... RM 8 hengget...


Balik umah dah berebut dengan adik pulak... Adik bukannya ape pun, nampak gambar burung marah tu sibuk nak tengok sambil mulut tu 'bird.. bird...' tak taula berapa lama boleh tahan buku nie... Dah siap pesan dah dekat kakak, jaga buku elok elok, kena rajin tulis... Kalau tak simpan nanti ibu bagitau teacher... Pastu dok sengih aje bile ibu cakap...

~ mai aka ibu AL ~

posted from Bloggeroid

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin