~:: Kata Tuan Umah ::~

"Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Salam Ukhwah buat teman teman lama dan baru yang sudi menjengah blog yang tak seberapa ini. Untuk makluman teman-teman semua, apa yang terkandung di dalam blog ini adalah kepunyaan hak peribadi dan tidak berkaitan dengan sesiapa kecuali ada dinyatakan.

Sekiranya segala isi di dalam blog ini tidak berkenan di mata anda, dengan segala hormatnya dipersilakanlah keluar dari blog ini.

Sebarang komen atau cadangan yang tidak membina tidak akan dilayan sama sekali. Sekian, terima kasih dan Happy Blogging..

Wassalam... "

~:: B My Frenz ::~

Monday, November 9, 2009

~ Surat Beranak Baru Keretaku ~

hehehehe... tajuk x henggat sungguh...
bila masa plak kreta leh branak kan..
ekceli ari nie adalah tarikh tamat tempoh roadtax kreta ku itu
dah la tengah sengkek gila bulan ni
maklumlah gaji kan lambat
nasib baikla aku dh saving awai2 utk roadtax ni
roadtax ni perkara penting gak
sebab ari2 aku bawak kreta g pejabat, amik n antar aleya pagi dan petang
hah.. cuba korang cek roadtax kreta korang, bila tarikh tamatnye?
jangan terlepas udah yer..
korang brani ke bawak kreta tanpa roadtax?
ajeje gile namenyer.. kalo aku idokla brani..

so, sok pagi2 sblm g koje.. lehla nampei benda alah nie dulu..

:: roadtax yang baru.. tamat 9 Nov 2010.. ::
PhotobucketPhotobucket

4 comments:

CuTeMiUt78 said...

ha'ah sama la kita.. kita punya keta.. 20hb ni habis dah tempoh tamatnya

mai a.k.a ibu leya said...

cutemiut78 : sama2 la kita men'renew' roadtax msg2.. :)

Wawa_Nadwa said...

tak suke huh kena bayo roadtax sekali insuran..
kena main kutu bykk woo nk bayo.
hahhaa.

mai a.k.a ibu leya said...

wawa : suka @ x suka kena wat gak roadtax baru tiap2 tawun.. duit roadtax ni pun hasil main kutu gak nie, hehehehe.. :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin