~:: Kata Tuan Umah ::~

"Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Salam Ukhwah buat teman teman lama dan baru yang sudi menjengah blog yang tak seberapa ini. Untuk makluman teman-teman semua, apa yang terkandung di dalam blog ini adalah kepunyaan hak peribadi dan tidak berkaitan dengan sesiapa kecuali ada dinyatakan.

Sekiranya segala isi di dalam blog ini tidak berkenan di mata anda, dengan segala hormatnya dipersilakanlah keluar dari blog ini.

Sebarang komen atau cadangan yang tidak membina tidak akan dilayan sama sekali. Sekian, terima kasih dan Happy Blogging..

Wassalam... "

~:: B My Frenz ::~

Friday, February 17, 2012

~ Penat Sangat Rasanya ~

Alhamdulillah... dah sampai hari Jumaat...
Ni kejadian malam tadi, akibat kepenatan agaknya di sekolah, Aleya tido awal malam tadi... tertido dgn tshirt sekolah lagi... tapi kenala tukarkan baju sebelum aleya diangkat masuk ke bilik... kesian anak ibu, apala yang dibuatnya di sekolah semalam...
Balik keje semalam masa ambik Aleya kat sekolah... muka masam je... saya tanya, dia diam aje... bila tanya kena marah dgn teacher ke, angguk pelan pelan aje...

sampai rumah rehat-rehat makan wafer tgk tv... tup tup senyap aje... rupanya dah tertido... agaknya sebab keboringan main sorang sorang, pas abis berita malam tadi, laila pun tertido jugak, mr. hubby duk tepuk-tepuk terus terlelap... sempat gak lagi saya amik gambor dorang nie...

kepenatan... tido ngan baju sekolah lagi... siannyer anak ibu...

laila pun xlama lpas tu join kakak dia tdo... penat jugak agaknya main main kat taska...

sorang ke utara... sorang ke selatan... macam macam gaya tido anak anak ibu nie...


nota : malam tadi dapat hadiah istimewa dari mr. hubby... surprise... katanya hadiah hari lahir... huhuhu... dah lama idam barang tu... thanks sayang... i luv u so much... xperla bagi lambat pun, tapi i likee...

Photobucket

1 comment:

MamaMaira said...

bestnya anak2 dara nih tido....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin