~:: Kata Tuan Umah ::~

"Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Salam Ukhwah buat teman teman lama dan baru yang sudi menjengah blog yang tak seberapa ini. Untuk makluman teman-teman semua, apa yang terkandung di dalam blog ini adalah kepunyaan hak peribadi dan tidak berkaitan dengan sesiapa kecuali ada dinyatakan.

Sekiranya segala isi di dalam blog ini tidak berkenan di mata anda, dengan segala hormatnya dipersilakanlah keluar dari blog ini.

Sebarang komen atau cadangan yang tidak membina tidak akan dilayan sama sekali. Sekian, terima kasih dan Happy Blogging..

Wassalam... "

~:: B My Frenz ::~

Saturday, February 18, 2012

~ Dinner Malam Tadi Makan Kat Umai Cafe, Putrajaya ~

morning uolls... selamat berhujung minggu...
malam tadi mr. hubby belanja makan kat luar
destinasi tempat makan, kitorang pilih Umai Cafe kat presint 2 Putrajaya
dah lama rasanya nak cuba makan kat sini, tapi baru sekarang hajat ku tercapai
layan je la pic makan makan malam tadi

nie no meja kitorang

dalam umai cafe... yg macam kaunter tu la tmpat waiter antar order n amik order korang... tukang masak kat dalam... kaunter bayaran n kaunter air ada kat depan...

buku menu... nie saya tepek emel contact cafe tu...

sebelum makanan sampai kita baca buku dulu...

yang nie untuk mr. hubby.... grilled chicken... fries dh abis kena bedal ngan aleya n laila...

yang ni plak utk saya... nasi gorang cendawan...

aleya wajib makan nasi kongsi ngan laila... kalo idak kat umah mesti mintak nasi...

lempeng kelapa set A untuk laila... last last ibu jugak yg abiskan nie...


licin sudah... air kitorang order air jus cinta (asamboi + limau) + fresh oren + epal + air kosong...

Alhamdulillah... kenyang kami anak beranak... so far makanan kat sini ok... jumlah semua skali yang kitorang makan malam semalam adalah dalam RM50 ke bawah...

Photobucket

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin