~:: Kata Tuan Umah ::~

"Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Salam Ukhwah buat teman teman lama dan baru yang sudi menjengah blog yang tak seberapa ini. Untuk makluman teman-teman semua, apa yang terkandung di dalam blog ini adalah kepunyaan hak peribadi dan tidak berkaitan dengan sesiapa kecuali ada dinyatakan.

Sekiranya segala isi di dalam blog ini tidak berkenan di mata anda, dengan segala hormatnya dipersilakanlah keluar dari blog ini.

Sebarang komen atau cadangan yang tidak membina tidak akan dilayan sama sekali. Sekian, terima kasih dan Happy Blogging..

Wassalam... "

~:: B My Frenz ::~

Thursday, February 9, 2012

~ Naik Tangga Turun Tangga ~

tajuk atas tu bukan tajuk cerita dalam tv tu yer
nie nak crita pasal xtiviti laila
skrang ni dia amat suka
Naik Tangga Turun Tangga

tengok je la pic pic nie

1 step dah lepas

nak try 1 step lagi...
tapi...

nak turun laa...
ibu dah jerit dh tuh..

stay kat tangga ni boleh... tgok line clear @ x...


nota : kawan kawan... mana nak cari pagar untuk tangga nie...??

Photobucket

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin