~:: Kata Tuan Umah ::~

"Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Salam Ukhwah buat teman teman lama dan baru yang sudi menjengah blog yang tak seberapa ini. Untuk makluman teman-teman semua, apa yang terkandung di dalam blog ini adalah kepunyaan hak peribadi dan tidak berkaitan dengan sesiapa kecuali ada dinyatakan.

Sekiranya segala isi di dalam blog ini tidak berkenan di mata anda, dengan segala hormatnya dipersilakanlah keluar dari blog ini.

Sebarang komen atau cadangan yang tidak membina tidak akan dilayan sama sekali. Sekian, terima kasih dan Happy Blogging..

Wassalam... "

~:: B My Frenz ::~

Wednesday, February 29, 2012

~ Header Baru Lagi.. ~

Cer tengok cer tengok kat atas tu.. Header baru blog nie.. Cantik tak? Simple je kan n cute gambor kartun tu..

Header blog nie en naim yang buat... Dari http://eastbullet.com/.. Lama gak nak confirmkan header nie, maklumla kekadang tu tak boleh nak online... Bizi lagi... Kitorang just berbalas balas emel je nak dapatkan header nie.. Akhirnya kat atas tu la hasilnya.. Yang penting ianya FREE.. masa tu masih lagi dalam promosi... Tapi kalau u all nak gak, cer la terjah web en. naim tu, cer tengok kalau ada lagi promosi percuma..

Jangan risau en. naim nie boleh dibawak berbincang.. terpulang pada korang nak macam mane header tu yer... Selamat berheader header yer..

Nota : thanks bebanyak yer en. naim, akhirnya siap jugak header utk blog nie..

~mai aka ibu AL~


Published with Blogger-droid v2.0.4

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin