~:: Kata Tuan Umah ::~

"Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Salam Ukhwah buat teman teman lama dan baru yang sudi menjengah blog yang tak seberapa ini. Untuk makluman teman-teman semua, apa yang terkandung di dalam blog ini adalah kepunyaan hak peribadi dan tidak berkaitan dengan sesiapa kecuali ada dinyatakan.

Sekiranya segala isi di dalam blog ini tidak berkenan di mata anda, dengan segala hormatnya dipersilakanlah keluar dari blog ini.

Sebarang komen atau cadangan yang tidak membina tidak akan dilayan sama sekali. Sekian, terima kasih dan Happy Blogging..

Wassalam... "

~:: B My Frenz ::~

Monday, February 6, 2012

~ 6 Feb 2012 : 1 tahun 4 Bulan ~

salam semua
hari nie saya dah 1 tahun 4 bulan
saya masih minum nen ibu
kalau boleh saya nak minum sampai umur saya 2 tahun
ibu kata... Insyaallah...

Gigi saya baru 5 batang
yang lain lain x tau nak tumbuh bile
tapi saya dah makan macam macam
ibu kata.. dah makan macam orang besar
pagi pagi selepas bangun tidur, saya suka tunjuk meja
itu menandakan saya nak makan la tu
ibu suka bagi saya biskut merry dan honey starz
kalau waktu makan tghari dan malam
saya makan apa saja..
ayah kata saya ni.. budak suka makan..

saya suka kacau kakak saya
selalunya waktu kakak tido la saya akan kacau
kadang-kadang kakak saya sampai menangis
sebab saya suka tarik rambut kakak saya
dan korek mata kakak saya
hehehe...
sebenarnya saya suruh kakak saya bangun supaya leh main main ngan saya

kalau kat umah mak tok
tangga adalah kegemaran saya
naik turun naik turun tu hobi saya
kesian ibu... terjerit jerit suh saya turun
ibu risau kalau saya jatuh tangga nanti

lagi satu.. kalau dapat berjalan kat luar rumah..
saya suka sangat.. leh lari lari..
penat ayah kena kejar saya..
tapi kalau jatuh saya mesti nangis
huhuhu...

di taska saya dah join kakak2 dan abang2 yg besar
dorang besar sikit dari saya
aritu saya kene gigit.. abis bertanda tgn saya..
pagi2 ibu antar saya, mesti ibu beli jajan saya
supaya saya tak nangis kalau ibu pegi kerja nanti
tapi slalunya saya nangis jer...

ok la kawan kawan ibu
saya stop kat sini dulu yer
nanti saya sambung lagi
itupun kalau ibu ada idea... hehehehe....
bubbye....

Photobucket

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin