~:: Kata Tuan Umah ::~

"Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Salam Ukhwah buat teman teman lama dan baru yang sudi menjengah blog yang tak seberapa ini. Untuk makluman teman-teman semua, apa yang terkandung di dalam blog ini adalah kepunyaan hak peribadi dan tidak berkaitan dengan sesiapa kecuali ada dinyatakan.

Sekiranya segala isi di dalam blog ini tidak berkenan di mata anda, dengan segala hormatnya dipersilakanlah keluar dari blog ini.

Sebarang komen atau cadangan yang tidak membina tidak akan dilayan sama sekali. Sekian, terima kasih dan Happy Blogging..

Wassalam... "

~:: B My Frenz ::~

Tuesday, January 17, 2012

~ Tukar Bilik ~

17hb Januari 2012
Hari ni laila dah start kena tukar bilik
Join sama sama dengan kawan kawan yang besar
Laila dah tak join ngan bilik baby lagi
Semuanya besar...
Laila yang comei tok tok yang kecik..
Junior la katakan
Laila 1 geng ngan Yaya
Super Junior ye

Ibu jugak yang risau bile anak tukar bilik ni
takut dibuli oleh kawan kawan yang besar
lagipun Laila baru nak baik dari demam
demam nak dapat aper yer?
Ibu xpasti... macam nak tumbuh gigi lagi je kot...
agaknyerlarr...

Uishhh... doa doa xderla sesi orientasi yang ganaz ganaz
hehehe... jangan macam kak aleya dulu
belum ape2 dah kena gigit

Pukul 11 tadi turun tengok kat bawah
Laila tido lena tumpang kat bilik baby
rasa badan.. macam dah sejuk sikit...
naik balik atas...

pastu pukul 1 turun lagi
ingatkan tido lagi.. rupanya dah bangun..
baru lepas makan.. nen ibu dulu lepas hajat...
pastu ingatkan boleh naik... rupanya Laila bagi hadiah dulu kat ibu...
bertuah punya anak...
Dah cuci...wangi-wangi... antar kat bilik, bagi susu suruh bobom (tido)..

tinggalkan dengan cikgu
siap pesan "kalau mandi nanti, jangan basah kepala yer.."
cikgu tunduk tanda paham n "ok"
terus tinggal n naik atas
tengok jam dah pukul 1.38pm...
so, buat ape yang patut dulu
baru sambung keje

tak sabar nak balik pulak
nak tau perkembangan Laila
apa cerita di hari pertama di bilik baru
perhhh... macam masuk sekolah baru pulak...

sebenornya ibu yang terlebih sudah

sekian.


Photobucket



No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin