~:: Kata Tuan Umah ::~

"Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Salam Ukhwah buat teman teman lama dan baru yang sudi menjengah blog yang tak seberapa ini. Untuk makluman teman-teman semua, apa yang terkandung di dalam blog ini adalah kepunyaan hak peribadi dan tidak berkaitan dengan sesiapa kecuali ada dinyatakan.

Sekiranya segala isi di dalam blog ini tidak berkenan di mata anda, dengan segala hormatnya dipersilakanlah keluar dari blog ini.

Sebarang komen atau cadangan yang tidak membina tidak akan dilayan sama sekali. Sekian, terima kasih dan Happy Blogging..

Wassalam... "

~:: B My Frenz ::~

Tuesday, January 17, 2012

~ Celebrate Kecil Kecilan ~

kalau ikut perancangan awal
hujung minggu baru2 nie nak lepak umah jer
tapi... en. hubby dah wat surprise plak
beli bday kek senyap senyap
disebabkan umah kami ni ada 4 orang aje
so saya decided nak potong kek kat sg buluh je la kan
ramaila sikit orangnyer
sambil tu beli la kfc utk family kat sana
yg best nyer mak saya buat mee kari.. hehehe...
so, layanjela picas picas nie yer.. yang sempat diambil..







nota : sila abaikan latarbelakang dlm picas2 tu yer... maklumlah umah baru pindah... hehehe...


Photobucket

3 comments:

Auni Arissa said...

To my dear sis...happy belated birthday...may ur wish comes true....miss u a lot...

Kisses for da both princessess Aleya n Laila...

-momma auni arissa-

mai said...

ain : thanks dear! dh tua dah akak nie dik... rindu bangat sama kamu jua... peluk cium utk both AA.. :)

rosmona said...

Happy besday ...
Semoga menjadi Ibu, isteri, anak, kawan n kenalan yg baik utk semua..

Perghhh..
Kecur liur tgk mee tu..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin