~:: Kata Tuan Umah ::~

"Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Salam Ukhwah buat teman teman lama dan baru yang sudi menjengah blog yang tak seberapa ini. Untuk makluman teman-teman semua, apa yang terkandung di dalam blog ini adalah kepunyaan hak peribadi dan tidak berkaitan dengan sesiapa kecuali ada dinyatakan.

Sekiranya segala isi di dalam blog ini tidak berkenan di mata anda, dengan segala hormatnya dipersilakanlah keluar dari blog ini.

Sebarang komen atau cadangan yang tidak membina tidak akan dilayan sama sekali. Sekian, terima kasih dan Happy Blogging..

Wassalam... "

~:: B My Frenz ::~

Monday, January 16, 2012

~ 15 January 2012 ~

Selamat Hari Jadi

Selamat Hari Jadi

Selamat Hari Jadi... Mai..

Selamat Hari Jadi...




tima kasih buat kengkawan yang sudi wish my besday dekat fb n sms... thanks a lot beb... hahahaha... dah 30 tahun you... segan la i nak sambut besday2 nie... tapi dapat jugak merasa potong kek yg en. hubby belikan...

Syukur Alhamdulillah... semoga dipanjangkan umur dah dimurahkan rezeki oleh-Nya.. aminn... sbenarnya xda planning pun nak celebrate... tapi en. hubby beli kek diam diam jer, so kitorang pun balik sg. buluh n adala sikit makan makan kat umah mak...

(^-^)


Photobucket

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin