~:: Kata Tuan Umah ::~

"Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Salam Ukhwah buat teman teman lama dan baru yang sudi menjengah blog yang tak seberapa ini. Untuk makluman teman-teman semua, apa yang terkandung di dalam blog ini adalah kepunyaan hak peribadi dan tidak berkaitan dengan sesiapa kecuali ada dinyatakan.

Sekiranya segala isi di dalam blog ini tidak berkenan di mata anda, dengan segala hormatnya dipersilakanlah keluar dari blog ini.

Sebarang komen atau cadangan yang tidak membina tidak akan dilayan sama sekali. Sekian, terima kasih dan Happy Blogging..

Wassalam... "

~:: B My Frenz ::~

Thursday, January 26, 2012

~ Hasil-hasil Tuaian Saya Sebelum Sebelum Ini... Syukur Alhamdulillah.. ~

bila belek belek gambar kat hp
banyak pulak gambar hasil hasil tuaian (susu perahan)
memang meriah masa tue
hasil hasil yang pernah memenuhi ruang deep freezer n peti ais saya
mehla nak kongsi ngan kengkawan gambar gambar hasil tuaian sebelum ini
kebanyakannya yang dah digunakan dan dah tamat tempoh
rindu betul saat saat itu...

SYUKUR ALHAMDULILLAH









* tengah mencari mood rajin untuk membuat sesi perahan di opis.. sejak kebelakangan ni mood utk mengepam semakin down a.k.a MALAS..


nota : gambar stok ebm yg paling terkini nanti saya pos d nxt n3 yer..

Photobucket


4 comments:

ayu said...

ayu pun rindu saat2 meriah mcm tu..

mai said...

ayu : apalagi proceed utk nxt bb plak :) hehehe... leh wat stok bbyak...

ida khairani said...

takpa lah..mudah mudahan sentiasa ada rezeki anak..

ni doa untuk atasi rasa malas..

"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

mai said...

terima kasih byk2 pn. ida... :) Alhamdulillah ianya byk membantu...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin