~:: Kata Tuan Umah ::~

"Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Salam Ukhwah buat teman teman lama dan baru yang sudi menjengah blog yang tak seberapa ini. Untuk makluman teman-teman semua, apa yang terkandung di dalam blog ini adalah kepunyaan hak peribadi dan tidak berkaitan dengan sesiapa kecuali ada dinyatakan.

Sekiranya segala isi di dalam blog ini tidak berkenan di mata anda, dengan segala hormatnya dipersilakanlah keluar dari blog ini.

Sebarang komen atau cadangan yang tidak membina tidak akan dilayan sama sekali. Sekian, terima kasih dan Happy Blogging..

Wassalam... "

~:: B My Frenz ::~

Tuesday, October 27, 2009

~ Sebulan Lagi..~

Sekejap je masa berlalu..
Hari ni genap anak dara ibu berumur 1 tahun 11 bulan..
bulan depan dah 2 tahun umur anak ibu..

hrmm.. sedar x sedar sekejap je anak ibu nie membesar depan mata..
alhamdulillah.. kesihatan aleya semakin baik dari hari ke hari..
leya pun dh nak mula pandai bcakap..
puas ibu dan ayah melayan bahasa jerman leya tu..
yg mane x paham ibu n ayah buat2 paham jer..
insyaallah.. kalo xde ape2 hal, majlis birthday aleya nnti aku n hubby brcadang nak buat di umah opah aleya di ipoh.. majlis kecik2 je.. semua kengkawan blogger ibu dimana saja dan yg tinggal kat area ipoh, perak dijemput datang yer.. boleh la berkenalan mesra.. lg 2 minggu sblum majlis akan ku tempek kad jemputan yer.. tungguuu...



PhotobucketPhotobucket

6 comments:

EIJAM'S FAMILY said...

comei yerk gbr dak tenet nie mase kecil..tembam.. cubit sikit bolen

Mama_Aqish said...

betul2...pejam celik pejam celik kejap je dah beso kan...Aqish pun dah 2 tahun...sebaya la ni ek??? happy in advance birthday

mai a.k.a ibu leya said...

eijam's family : hehehe.. mase tecit minum susu cap gantung tu yg tembam tu..

Mama_Aqish : anak anty sama baya ngan leya.. leh kawan2 kan.. tq anty wish bday kat leya.. walaupun sbln awai..

Wanie said...

comey nya Leya..bulat mata tuh...:)

CuTeMiUt78 said...

alahai tomey je dia.. oh dah nak smbut besday ya..

mai a.k.a ibu leya said...

wanie : tq anty.. :)

cutemiut78 : tq anty, bday leya nnt jmputla dtg ipoh yer..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin