~:: Kata Tuan Umah ::~

"Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Salam Ukhwah buat teman teman lama dan baru yang sudi menjengah blog yang tak seberapa ini. Untuk makluman teman-teman semua, apa yang terkandung di dalam blog ini adalah kepunyaan hak peribadi dan tidak berkaitan dengan sesiapa kecuali ada dinyatakan.

Sekiranya segala isi di dalam blog ini tidak berkenan di mata anda, dengan segala hormatnya dipersilakanlah keluar dari blog ini.

Sebarang komen atau cadangan yang tidak membina tidak akan dilayan sama sekali. Sekian, terima kasih dan Happy Blogging..

Wassalam... "

~:: B My Frenz ::~

Wednesday, October 28, 2009

~ Jualan Gudang Produk Bayi dan Kanak-Kanak ~

n3 ni tuk kengkawan yg suka soping menyoping
Mase tengah baca nwspaper tghari td ternampak la iklan ni
so aku tempek kat sini

~:: sila klik gambar utk tumbesaran ::~


Jualan Gudang Produk Bayi dan Kanak-Kanak
Jenama : My Dear
Tarikh : (Esok) 29hb Okt hingga 08hb Nov 2009
Masa : 9.00 pg - 7.00 ptg

Antara barangan yg dijual digudangkan
- Baby Walker -
- Carseat -
- Stroller -
- Kerusi Makan -
- Buaian Bayi -
dll..

so, sape2 yg nak situ, silalah serbu ke alamat yg tertera di bawah :

34, Jalan Meranti Jaya 10,
Meranti Jaya Industrial Park,
47120 Puchong,
Selangor Darul Ehsan
Tel : 03-80600093 / 95
FAx : 03-80600096

:: sila klik map utk tumbesaran ::

kalo x nampak gak.. korang call je no kat atas tu mntak direction.. hehehe...
Selamat Menyerbu ye kawan kawan.. esok dah start dh..

PhotobucketPhotobucket

2 comments:

EIJAM'S FAMILY said...

menarik nie.. huhu

mai a.k.a ibu leya said...

eijam's family : harus diserbu.. huhuhu.. :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin