~:: Kata Tuan Umah ::~

"Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Salam Ukhwah buat teman teman lama dan baru yang sudi menjengah blog yang tak seberapa ini. Untuk makluman teman-teman semua, apa yang terkandung di dalam blog ini adalah kepunyaan hak peribadi dan tidak berkaitan dengan sesiapa kecuali ada dinyatakan.

Sekiranya segala isi di dalam blog ini tidak berkenan di mata anda, dengan segala hormatnya dipersilakanlah keluar dari blog ini.

Sebarang komen atau cadangan yang tidak membina tidak akan dilayan sama sekali. Sekian, terima kasih dan Happy Blogging..

Wassalam... "

~:: B My Frenz ::~

Wednesday, October 28, 2009

~ ONLINE CONTEST ~ SENYUMAN CERIA SI COMEL ~

Kali nie nak try join contest ni lak..
Saje suka2 nk memeriahkan.. kalau ada rezki.. Alhamdulillah..
Contest ni dianjurkan oleh SMILEYKIDZ

Cara2 penyertaan?
~ Jadi Follower SMILEYKIDZ dan Add SMILEYKIDZ di dalam bloglist anda ~ sudah

~ Letak banner contest ini di sidebar blog anda dengan link ke
entri ini ~ sudah
~ Buat entri mengenai Online Contest ~ Senyuman Ceria Si Comel ini di dalam blog anda
~ sudah
~ Kemudian, upload gambar si comel di dalam entry tersebut dengan senyuman yang paling ceria/happy/sweet. TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di nilai. ~ sudah.. sila tengok
~ Jangan lupa nyatakan nama si comel dan umurnya. ~ sudah

NAMA PENUH : NUR ALEYA BATRISYA BINTI MOHD HASNOR
UMUR : 1 TAHUN 11 BULAN 1 HARI (ikut tarikh antar contest)

~ Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke SMILEYKIDZ. ~ sudah
AMARAN: no link back will be disqualified
~ Bila anda dah puas hati dengan entry tu, TINGGALKAN komen dan LINK entry tersebut di dalam ruang komen entry online contest ini ~ sudah
Tetapi sebelum itu..sila baca syarat2 penyertaan di bawah:

Syarat-syarat Penyertaan dan disclaimer:
~ Terbuka kepada semua mommies/daddies yang mempunyai anak berusia 1hari - 4 tahun. ~ tergolong dalam umur itu..
~ Anda boleh upload seberapa banyak gambar senyuman si comel TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di adili. ~ dah taruk 7 keping nie.. En / Cik / Puan Juri sila pilih yer..
~ Dalam gambar2 tersebut, mestilah gambar INDIVIDUAL. Kalau ada 2 orang dalam gambar itu, secara automatik gambar itu tidak akan di adili. ~ sorang aje
~ Kalau anda ada lebih dari seorang si comel, boleh upload gambar mereka tetapi MESTILAH gambar INDIVIDU tau!! ~ anak baru sorang..
Entry anda HANYA akan di adili oleh SMILEYKIDZ.
Keputusan peraduan ini adalah MUKTAMAD.

Penyertaan dibuka dari 15th Oct 09-31th Oct 2009, jam 11.59pm.

SMILEYKIDZ akan memula sesi penilaian pada bila2 masa.
SMILEYKIDZ akan meninggalkan komen di dalam entri anda setelah diadili.
Sebarang pertukaran gambar selepas di adili tidak akan di ambil kira

Hadiah yang ditawarkan adalah:
Pemenang Utama x 1 org:

Outdoor fotografi selama 1 jam
~unlimited shots~
~1 sticky album dengan 20kpg gambar terbaik~

******************
Pemenang sampingan x 2 org:

Voucher fotografi SMILEYKIDZ bernilai RM50

so.. tunggu ape lagi, mane yg belum join tu.. klik je sini.. cepat cepat jangan terlambat sudah..

PhotobucketPhotobucket

3 comments:

EIJAM'S FAMILY said...

gud luck yerk sayang leya..

~nannoor said...

Salam ziarah dari SMILEYKIDZ.

Terima kasih kerana menyertai ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.

Entry anda telah di review.

Good Luck!! :)

~nannoor
SMILEYKIDZ Photography

mai a.k.a ibu leya said...

eijam's family : tq nty.. :)

~nannoor : trima kasih pn juri.. :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin