~:: Kata Tuan Umah ::~

"Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Salam Ukhwah buat teman teman lama dan baru yang sudi menjengah blog yang tak seberapa ini. Untuk makluman teman-teman semua, apa yang terkandung di dalam blog ini adalah kepunyaan hak peribadi dan tidak berkaitan dengan sesiapa kecuali ada dinyatakan.

Sekiranya segala isi di dalam blog ini tidak berkenan di mata anda, dengan segala hormatnya dipersilakanlah keluar dari blog ini.

Sebarang komen atau cadangan yang tidak membina tidak akan dilayan sama sekali. Sekian, terima kasih dan Happy Blogging..

Wassalam... "

~:: B My Frenz ::~

Sunday, August 9, 2009

~ My Blog Under Construction ~

Allo My Frenz... Jangan terkejut lak yer nengok tmplate baru blog ku ini... maklumlah setiap manusia mahukan kepuasan dalam setiap perkara yg dibuatnya termasukla aku.. hehehe.. templates ni masih dalam pembinaan, aku nak tempek ape2 yg perlu...

aku dh x ingat brape kali aku tukar template, hehehe.. mmgla letey, sakit mata mengadap lappy nak wat benda alah ni.. bila dh tukar tmplate, kena la arrange balik isi dalam nyer... tu yg menguji kesabaran aku... hehehe.. so skrang ni aku nak betulkan balik apa yg perlu di betulkan.. hahaha... so korang enjoy la template baruzz ku ini..

Choww!!


PhotobucketPhotobucket

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin