~:: Kata Tuan Umah ::~

"Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Salam Ukhwah buat teman teman lama dan baru yang sudi menjengah blog yang tak seberapa ini. Untuk makluman teman-teman semua, apa yang terkandung di dalam blog ini adalah kepunyaan hak peribadi dan tidak berkaitan dengan sesiapa kecuali ada dinyatakan.

Sekiranya segala isi di dalam blog ini tidak berkenan di mata anda, dengan segala hormatnya dipersilakanlah keluar dari blog ini.

Sebarang komen atau cadangan yang tidak membina tidak akan dilayan sama sekali. Sekian, terima kasih dan Happy Blogging..

Wassalam... "

~:: B My Frenz ::~

Monday, August 31, 2009

~ Hepi Merdeka Day ~


To All My Fren n Readers

"SELAMAT MENYAMBUT HARI KEMERDEKAAN
YANG KE-52"


~ Aku bangga menjadi anak Malaysia ~

PhotobucketPhotobucket

4 comments:

CatlinaFly said...

salam..my colleague panggil i mai juga.. :)

btw, gmbr ni sgt sesuai masuk contest kat blogshop sy..tinggal nak ikut beberapa syarat je lagi...jom ler join

http://kedaigambarkami.blogspot.com

mai a.k.a ibu leya said...

CatlinaFly : salam kenal.. thanks coz invite join contest, ok nanti mai try yer.. mklumla baru 1st tme join contest montest nie..

CatlinaFly said...

:) join jgn tak join & promote pada kawan2 sekali k...kalo ramai yang join , hadiah maybe ditambah..

mai a.k.a ibu leya said...

CatlinaFly : kita dh post entry pasal contest tu.. nanti kita war2kan kat kengkawan..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin