~:: Kata Tuan Umah ::~

"Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Salam Ukhwah buat teman teman lama dan baru yang sudi menjengah blog yang tak seberapa ini. Untuk makluman teman-teman semua, apa yang terkandung di dalam blog ini adalah kepunyaan hak peribadi dan tidak berkaitan dengan sesiapa kecuali ada dinyatakan.

Sekiranya segala isi di dalam blog ini tidak berkenan di mata anda, dengan segala hormatnya dipersilakanlah keluar dari blog ini.

Sebarang komen atau cadangan yang tidak membina tidak akan dilayan sama sekali. Sekian, terima kasih dan Happy Blogging..

Wassalam... "

~:: B My Frenz ::~

Wednesday, August 12, 2009

~Biskut Almond London~

Walaupun raya jauh lagi.. aku nak wat iklan sikit.. apa2 yg korang nak kata, aku ni tolong a.k.a membantu Paksu aku je.. hehehe...

Sapa sapa yang berminat nak tempah Biskut Almond London..
murah jer.. handmade by Paksu aku.. aku ni tolong promote, kalo ada sapa2 yg berminat... bolehla buat tempahan dan tinggalkan komen yer..

50 biji - RM 20
100 biji - RM 38


Actually, yang utk di'test' dh abis bg org opis cuba.. tapi aku gerenti sedap.. hehehe...

MEH PAKAT TEMPAH RAMAI-RAMAI... :)

*Sebarang tempahan aku terima smpai 15 Ramadan jer.. supaya Paksu aku x kelam kabut nanti..


PhotobucketPhotobucket

2 comments:

rosmona said...

hamboi... bisness sakan nampak.. nape almond london tu tak sampai admin?? cepat no abis testernye..

mai a.k.a ibu leya said...

rosmona : tolong sedara je.. camne nk smpai kat admin, dlm pjalanan dh dkebas org.. hehehe..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin