~:: Kata Tuan Umah ::~

"Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Salam Ukhwah buat teman teman lama dan baru yang sudi menjengah blog yang tak seberapa ini. Untuk makluman teman-teman semua, apa yang terkandung di dalam blog ini adalah kepunyaan hak peribadi dan tidak berkaitan dengan sesiapa kecuali ada dinyatakan.

Sekiranya segala isi di dalam blog ini tidak berkenan di mata anda, dengan segala hormatnya dipersilakanlah keluar dari blog ini.

Sebarang komen atau cadangan yang tidak membina tidak akan dilayan sama sekali. Sekian, terima kasih dan Happy Blogging..

Wassalam... "

~:: B My Frenz ::~

Tuesday, March 24, 2009

Hapdet ari sabtu

Waaahh... dh bapa ari x apdet blog aku... hehehe ni gara-gara x balik umah mak weekend baru ni.. so aku start crite dari ari sabtu k..

Errmm cam biase ari sabtu kalo duk umah ni, sesi berkemas la pe lagi... umah dh mcm tongkang pecah, itu anak baru sorang, kalo ramai.. xdapat ku bayangkan... tulun tulun... korang layan la pic bawah ni mase breakfast... sesi bkemas umah smpai la ke tghari, ktorang plan nk p tgok blon panas yg mase tu tgh brlangsung kat putrajaya dari 19hb Mac hingga 22hb Mac 2009.. u all ade pegi x?

lebih kurang kul 3 lebih ptg tu, ktorang pun kuar umah, smpai je kat dataran monumen tu cuaca panas sgat, cam mals la plak nk jalan panas2 nie.. so aku pun ajak la mr hubby g alamanda dlu, ramai btui org.. jejalan cuci mata, ada plak sale kat tngah2 court dlam alamanda tu... perghhh, mengiurkan... sib baik ongkos ku agak kurang pada masa tu, so wat mcm x nmpak jer laaa... huhuhu... (xde amik gambor pun... )

dh jejalan tu rase cam lapar plak, ktorg pun sggah makan kt rasa ayamas... leh la wat alas perut, utk leya aku orderkan kids meal, yg laju nyer fries tu jer... yg lain xheran langsung... pe2 pun korang layan jerla pic kat bawah ni..

-: ibu pun nk interprem gak yer.. :-

-: tgok ape tu sayang.. :-


pas penat jejalan kat alamanda, ktorang pun truskan prjalanan nak tgok blon panas... lebih kurang kul 6 lebih ktorg smpai kat presint 2 ni, mak aiii... ramainyer orangg.. cam ulat ta**... nipun aku tgok dari jauh jer, jadila kan drpd xdpt tgok langsung...

leya pe lagi, nampak jer elephant pink ni.. bukan main suka dia... mcm2 bentuk belon panas ni rupenyer... ada bentuk kole nescafe, elephant, burung merak.. bukan slalu event2 yg menarik ni diadakan di putrajaya, so pe lagi enjoyy...



-: Nelly B (Pink Elephant) baru nak diterbangkan... :-


-: Berlatar belon panas... :-

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin